Şener Söğüt: Gece gündüz çalıştık, koştuk koşturduk

AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi bugün gerçekleşiyor. Kongrede konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Gece gündüz çalıştık, koştuk koşturduk. Bizler liderimizin arkasında durmaya, ona güç vermeye devam edeğiz. Bunun için daha çok çalışacağız” dedi.

AK Parti’de kongre süreci devam ediyor. AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi bugün Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Kongrede mevcut başkan Nurettin Okudan tek aday oldu. 401 delegenin oy kullandığı kongrede 30 yönetim kurulu üyesi 50 il delegesi belirlendi. Kongrenin divan başkanlığını ise Ekrem Görçeker yaptı.

YOĞUN KATILIM

Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Cemil Yaman, Veysel Tipioğlu, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti MKYK Üyesi ve İl Koordinatörü Ekrem Görçeker, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti MKYK Yedek Üyeleri Serpil Yılmaz, Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Kocaeli eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve çok sayıda partili katıldı.

SÖĞÜT: TEŞEKKÜR EDERİM

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Kongremiz ilçemize hayırlı olsun. Kongreler özellikle teşkilatların yenilendiği, tazelendiği, güçlendiği ve en önemlisi de birlik beraberliğin en üste çıktığı süreçlerdir. Bu kongre ile birlikte çok daha güçlü bir şekilde büyük hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Bu kongre vesilesiyle partimizin kurulduğu günden bugüne kadar emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIK”

Gece gündüz çalıştık, koştuk koşturduk. Tek amacımız vatanımızı daha güçlü hale getirmek. 22 yıldır her alanda memleketimize Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük hizmetler kazandırdık. Bundan sonrada ülkemize daha büyük hizmetler kazandırmak için yolumuza devam edeceğiz. Bu hizmetler için güçlü kadrolara ihtiyacımız var. Güçlü liderimiz ise mazlumların yanında, zalimlerin karşısında yer alan dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizler liderimizin arkasında durmaya, ona güç vermeye devam edeğiz. Bunun için daha çok çalışacağız” dedi.

Ak Parti Körfez İlçe Başkanlığı Nurettin Okudan Şener Söğüt
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber