Sertif Gökçe, ittifakın radarına girdi

İbrahim Şirin’in seçim irtibat ofisi açılışında konuşan Büyükakın, “CHP’nin Derince adayı partisinin ismini bile kullanamıyor. Altı oku gizleyerek bireysel çalışıyor. Bunların derdi hizmet etmek değil” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Derince’nin merkez seçim ofisi açılışı büyük kalabalık eşliğinde açılışını yaptı. Derince ilçe binasından yüzlerce partili Denizciler Caddesi üzerinden yürüyerek merkez seçim binasına kadar geldiler. Yüzlerce partili Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin’e destek verdi.

BÜYÜK ÇOŞKUYLA..

Başta Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Yener Aykurt, BBP Derince İlçe Başkanı Fatih Ekmekçioğlu ve Cumhur İttifakı mensuplarının İbrahim Şirin ile Derince meydanına coşkulu kalabalıkla açılış yapıldı.

"DERİNCE'DE ZAFERİ KAZANACAĞIMIZA İNANÇLIYIZ"

AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin konuşmasında, "Buradaki coşku ve heyecan bizlere gösteriyor ki; Derince’de önümüzdeki 5 yıl daha hizmet ve eser siyasetini sürdüreceğiz. Derince bizim sevdamız. Ve bu sevdamız için gece gündüz demeden teşkilatlarımız ile birlikte çalışacağız. Hazırız, kararlıyız; 31 Mart’ta Derince’de zaferi kazanacağımıza inançlıyız” ifadelerine yer verdi.

"BUNLARIN İŞİ GÜCÜ TATİL"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef göstererek , “CHP’nin genel başkanı yapay zekâ mezunu ve bu yüzden yapay zekâ mensubu adayları çıkardı. Biz ise gerçek adaylarla seçimlere girdik. Bunların hizmet etme gibi bir derdi yok. İstanbul’u sel basar, beyefendi Bodrum’da tatil yapar. Sonra da pişkin pişkin tatil bana yakışıyor diyor. Bunların işi gücü tatil. Bunlardan ancak Ağustos böceği olur” açıklamalarında bulundu.

"BUNLARDAN AĞUSTOS BÖCEĞİ OLUR"

Konuşmalarında direkt CHP’yi hedef alan Başkan Büyükakın, “ CHP’nin genel başkanı yapay zekâ mezunu ve bu yüzden yapay zekâ mensubu adayları çıkardı. Biz ise gerçek adaylarla seçimlere girdik. Bunların hizmet etme gibi bir derdi yok. İstanbul’u sel basar, beyefendi Bodrum’da tatil yapar. Sonra da pişkin pişkin tatil bana yakışıyor diyor. Bunların işi gücü tatil. Bunlardan ancak Ağustos böceği olur” dedi.

"DERİNCE'DE ZAFER ELDE EDİLECEK"

"Derince'de zafer elde edilecek" diye belirten Şahin Talus, “Algı ile Derince’de sandıktan çıkacağını sananlar, 31 Mart’ta büyük hezimete uğrayacak. AK Parti ve Cumhur İttifakı 31 Mart’ta da Derince’de zafer elde edecektir. İbrahim Şirin Başkanımız da Derincemize güzel hizmetler kazandıracaktır” ifadelerine yer verdi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber