Tahir Büyükakın CHP’li belediye başkanını hedef aldı: Beceriksiz

AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi bugün gerçekleşiyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kongrede yaptığı konuşmada, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ı hedef aldı.

AK Parti’de kongre süreci devam ediyor. AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi bugün Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Kongrede mevcut başkan Nurettin Okudan tek aday oldu. 401 delegenin oy kullandığı kongrede 30 yönetim kurulu üyesi 50 il delegesi belirlendi. Kongrenin divan başkanlığını ise Ekrem Görçeker yaptı.

YOĞUN KATILIM

Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Cemil Yaman, Veysel Tipioğlu, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti MKYK Üyesi ve İl Koordinatörü Ekrem Görçeker, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti MKYK Yedek Üyeleri Serpil Yılmaz, Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Kocaeli eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve çok sayıda partili katıldı.

BÜYÜKAKIN: AKLA ZARAR BİR SÜREÇ YAŞIYORUZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin gündem, çok hızlı değişiyor. Bir gündem bitmeden diğeri başlıyor. Türkiye’nin üzerinde son dönemde istihbarat oyunları oynanıyor. Bir mevzu olduğu halinden çok farklı bir mecraya taşınıyor. Son dönemde maksatlı bir şekilde yapılıyor. Türkiye’nin her noktasında dezenfarmosyon ile ilgili süreç devam ediyor. Akla zarar bir süreç yaşıyoruz.

“PİŞKİN PİŞKİN ŞİKAYET EDERİZ DİYOR”

İzmir’in belediye başkanı dün dedi ‘Çevre Bakanı gelsin Körfez’in temizlik işlerini yapsın, yapmazsa şikayet edeceğiz.’ Körfez’i yıllardır foseptik olarak kullanmışlar. Kirletmeye devam etmişler. Yağmur suyu hatları ve kanalizasyon hatlarını ayırmamışlar. Sen bunları yapma. Ondan sonra çık pişkin pişkin ‘şikayet ederiz’ de. Beceriksiz, başarısız olan sensin.

“NE KADAR GÜÇLÜ DURURSANIZ…”

Dünyanın içinden geçtiği süreçte artık vicdana ihtiyaç var. Bizden başka kimsenin sesi çıkmıyor. Sizler ne kadar güçlü olursanız, ne kadar ayakta durursanız Cumhurbaşkanımız bu mücadeleyi devam ettirecek. İsrail’daki zulüm, dünyanın başka coğraflarındaki zulümler sona erecek. Durmadan, yorulmadan kapı kapı dolaşarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ak Parti Körfez İlçe Başkanlığı Tahir Büyükakın Cemil Tugay
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber