Tahir Büyükakın: Emeğinize halel getirmeyeceğiz

AK Parti Darıca 6. Olağan İlçe Kongresi Bağlarbaşı Spor salonunda büyük bir coşku ile gerçekleşiyor. Kongrede konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Emeğinize halel getirmeyeceğiz” dedi.

AK Parti Darıca 6. Olağan ilçe kongresi bugün Bağlarbaşı Spor Salonu’nda Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’in katılımıyla düzenleniyor. Yerel seçimlerin ardından aday olmak için istifa eden ilçe başkanının yerine atanan Köksal Şakar aday gösterilmişti.

ÇİFT LİSTE HEYECANI

Şakar’ın karşısına aday olacağını açıklayan gençlik kolları eski ilçe başkanı Gökmen Hastürk kongrede heyecan yarattı. Kongrede 30 kişilik yönetim ve 62 kişilik il delegesinin belirlenecek. 400 seçilmiş ve 1 doğal delege olmak üzere 401 delege oy kullanacak.

DİVAN BAŞKANI GÖRÇEKER

Kongreye AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, AK Parti Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Veysel Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, MKYK üyesi İlyas Şeker, Davut Coşkun Şiviloğlu, İl Başkanı Şahin Talus ve çok sayıda partili katıldı. Kongrenin divan başkanlığını il koordinatörü Ekrem Görçeker yaptı.

BIYIK: TAM GAZ İLERİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yaptığı konuşmada, “Başta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve bizlere inanan güvenen tüm arkadaşlarımıza mahçup olmamak için hep birlikte çalışıyoruz. Yeniden göreve gelecek arkadaşlarımız ile omuz omuza mücadele edeceğiz. Darıca için tam gaz ileri” dedi. Bıyık’ın ardından kürsüye çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Yeni kongremiz ile birlikte Köksal kardeşimiz yenilenen heyecanı ile çok daha hızlı koşmaya başlayacaktır.

“TEK TEK İMZANIZ VAR”

Şimdiye kadar bu davaya çok hizmet ettiniz. Türkiye’de, Kocaeli’de, Darıca’da ne yapıldıysa her birinizin tek tek imzası var. Muzaffer kardeşim ve diğer belediye başkanı kardeşlerimiz ile birlikte sizin emeğinize halel gelmesin diye uğraşıyoruz. Reisin yanında dimdik durmaya devam edeceğiz. Kim ne derse desin, hangi iftirayı atarlarsa atsınlar yanındayız.

“YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Sayısız engelleri aştık. Hakikaten 2002 yılından beri darbe girişimleri, engeller hiçbir şekilde bitmedi. Hep engellemeye devam edecekler. Biz de yolumuzda yürümeye devam edeceğiz. Asla vazgeçmeyeceğiz. ‘Durmak yok yola devam’ diyerek mücadele etmeye devam edeceğiz. Kongremiz hayırlı olsun.”

TİPİOĞLU: SAHADA GÜÇLÜ MASADA ETKİNİZ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu ise yaptığı açıklamada, “Bugün Darıca’da AK Parti ailesi olarak bir araya geldik. Kongrelerde ilişkilerimiz, birlikteliğimiz pekişiyor. Bizi güçlü kılan en güçlü şey ülkemize hizmet etmektir. AK Parti sayesinde artık bölgede söz söyleyen bir ülke olduk. Sahada daha güçlü, masada daha etkiniz. Bu güç bu birliktelik ile sürer. Allah kardeşliğimizi bozmasın. Biz seçimden seçime vatandaşı hatırlayan bir parti değiliz. Her zaman vatandaşlarımız ile birlikteyiz” sözlerine yer verdi.

AK Parti Darıca Tahir Büyükakın
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber