Tarafsızlık sebebiyle istifa etti!

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Başkanı Anıl Dinç tarafsızlık dedi ve istifa etti!

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Başkanı Anıl Dinç, sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajda “Şehrimize hizmeti kamuda sürdüreceğimden dolayı tarafsızlık ilkesi sebebiyle istifa etme kararı almış bulunuyorum.” diyerek istifa ettiğini duyurdu. Dinç’in Karamürsel Belediyesi’nde işe başlayacağı iddia edildi.
Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Başkanı Anıl Dinç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu satırların altınız çizdi:

“Saygıdeğer Karamürsel Halkı ve Cumhuriyet Halk Partisi Ailem, Bugün sizlerle paylaşmak istediğim önemli bir kararım var. Büyük bir onur ve sorumlulukla yaklaşık üç senedir yürütmekte olduğum Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden, şehrimize hizmeti kamuda sürdüreceğimden dolayı tarafsızlık ilkesi sebebiyle istifa etme kararı almış bulunuyorum.

“HER ZAMAN PARTİMİN VE GENÇLERİN YANINDA OLACAĞIM”

Bu süreçte birlikte çalıştığım tüm değerli yol arkadaşlarıma, gençlik kollarındaki dava arkadaşlarıma ve her zaman yanımda hissettiğim parti büyüklerime teşekkür ederim Karamürsel için daha güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum. Aktif olarak başkanlık görevimden ayrılsam da, Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerlerine bağlı kalarak her zaman partimizin ve gençlerin yanında olacağım”

CHP Anıl Dinç Karamürsel
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber