Türkiye İttifak Partisi 6 ilçede tamam!

Türkiye İttifakı Partisi İl Başkanlığı düzenlediği basın toplantısında Kocaeli'de her aileye her bireye ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.

Genel seçimlerde Sinan Oğan’ın Cumhurbaşkanı Adayı olduğu Ata İttifakı’na destek veren Türkiye İttifakı Partisi, Kocaeli İl Başkanlığı’nı kurdu. Ertan Yıldırım’ın başkanlığındaki il yönetimi bugün Maide Restoran'da basın mensupları ile bir araya geldi.

BÜYÜKAKIN'A TEŞEKKÜR

İl başkanı Ertan Yıldırım, yaptığı basın açıklamasına Maide Restoranı kendilerine tahsis ettikleri için Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a teşekkür ederek başladı. Yıldırım açıklamasında, "Bizler Türkiye İttifakı Partisi Türkiye cumhuriyeti anayasası, siyasi partiler kanunu, seçim kanunları ile diğer ilgili mevzuat çerçevesinde kurulmuş ve faaliyette bulunan bir siyasi teşekkürüz.

"DÜNYA BARIŞINA KATKIDA BULUNACAĞIZ"

Türk Milletinin ülkesi ve devleti ile bölünmez bütünlüğünü korumayı Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa kemal Atatürk'ün ilke ve inkilaplarını esas almayı milletimizin yıllardır benimsemiş olduğu milli bilinç ile Türkiye Cumhuriyetinin milletler topluluğunun bağımsız, egemen ve itibarlı bir üyesi olarak etkin bir bölgesel güç ve lider ülke yapmayı hak ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkarmayı böylece bölge ve dünya barışına katkıda bulunmayı amaç edineceğiz.

BİREYSEL VE SOSYAL KALKINMA VURGUSU

Türkiye İttifakı Partisinin sahip olduğu anlayışa göre devlet; Siyasi, hukuki, sosyal ve ekonomik alanlarda adaletin teminatıdır. Tüm vatandaşların temel hak ve hürriyetlerinin kefili, tüm vatandaşlara; Temel hizmetlerin eksiksiz bir şekilde ulaştırılmasının sorumlusudur. Maddi kalkınmamızı sağlamak için; anayasamızda belirtildiği gibi, istinasız her vatandaşımızın yaşam kalitesinin yükselmesini sağlayacağız, bireysel ve sosyal kalkınmayı temin edeceğiz.

"HER BİREYE ULAŞMAYI DÜŞÜNÜYORUZ"

Her türlü zulmü ve haksızlığı ortadan kaldırmayı, iyinin, güzelin, faydalının, adaletin, doğrunun hakim olmasını temin edici faaliyetlerde bulunmayı, devlet ile millet arasındaki köprü olmayı amaç ediniyoruz. Ve bu amaç doğrultusunda Kocaeli il başkanlığımızı kurarak her haneye, her bir bireye ulaşmayı hedefliyoruz.

6 İLÇEDE ÖRGÜTLENME TAMAM

Parti tüzüğümüzde Cumhur İttifakını destekleyeceğiz. ekip olarak gençlerden oluşan bir parti. Herkese hitap eden bir parti olacak. Şu anda 6 ilçede örgütlenmemiz tamam. Başiskele, Derince, İzmit, Kartepe, Körfez , Dilovası ilçe teşkilatlarımız devam.

Aday ile ilgili çalışmalarımız var. İttifak kararı alınırsa devam edeceğiz. İl başkanlığımızı ocak ayı içerisinde açacağız" dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber