Uğur Yüksel: Başiskele memur kafasıyla yönetilmemeli

Gazetemizi ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Uğur Yüksel önemli açıklamalarda bulundu. Uzun yıllardır üzerinde çalıştığı projelerini anlatan Yüksel, “Başiskele memur kafasıyla yönetilmemeli" dedi.

Yeniden Refah Partisi Başiskele adayı Uğur Yüksel gazetemizi ziyaret etti. Ziyareti sırasında Yüksel’e YRP Yurtdışı Vatandaşlar Birim Başkan Yardımcısı Tevfik Civelek, 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili adayı olan Hakan Uzun ve Akın Kaya eşlik etti.

SAMİMİYETLE ANLATTI

Projelerini samimiyetle anlatan Yüksel, Başiseke’yi 9 yıldızlı bir kent yapacağını belirtti. Başiskele’de 2 kutuplu bir seçimin yaşanacağının altını çizen Uğur Yüksel şanslarının çok yüksek olduğunu ifade ederek, “Projelerimle Başiskele’yi şaha kaldıracağım” dedi.

“MİLLİ GÖRÜŞE HASRET VAR”

İşte YRP Başiskele adayı Uğur Yüksel’in açıklamasının tamamı: “Her yerde çok güzel tepkiler ile karşılaşıyorum. Vatandaşların milli görüş belediyeciliğine hasreti var. Bu yüzden Başisekele’nin en güçlü adaylarından biriyim. Ben sanayiciyim her partiden arkadaşım var. CHP’li de var, AKP’li de var, Milli Görüşçüler de var, İyi Partililer de var.

“ZAFER MUTLU ESKİ BAŞARISINI YAKALAYAMAYACAK”

Başiskele’de Zafer Mutlu ve Yasin Özlü gibi değerli isimler ile yarışacağım. 25 gündür aktif olarak sahadayım. Birçok insan ile konuşuyorum, gözlerinin içine bakıyorum. Zafer Mutlu için ‘Madem 5 sene sonra aday olacaktı neden 5 yıldır burada değil’ diye eleştiriler duyuyorum. Bu yüzden önceki seçimlerindeki başarısını yakalayamayacaktır.

“BAŞİSKELE MEMUR KAFASIYLA YÖNETİLMEMELİ”

Yasin Özlü de bilinçli hatalar yapıyor. Partisi tarafından da sık sık eleştirilere maruz kalıyor. İlçemiz memur kafasıyla yönetilmeyecek kadar çok değerli bir yer. Başiskele kaliteli personellerle yönetilmeli. Ben Başiskele’de milli görüş çizgisinde, kimseyi ayrıştırmadan belediye başkanlığı yapacağım. Sonuçta Başiskele’de ikamet eden herkes bizim vatandaşımız. İlçemizde kimseye hiçbir ayrım yapılmayacak. Milli görüşçüler yapamayacağı şeyi vaat etmez.

“İŞTE BEN BURADAYIM”

Emekçi bir ailenin çocuğuyum. Lastik ayakkabılar giydim ve çok yoksulluk gördüm. Vatandaş halktan birini belediye başkanı olarak görmek istiyorsa, işte ben geldim buradayım. Milli görüş heyecanı ile ilçeme hizmet etmeye hazırım.

“MEHMET ARAS’IN DEDİĞİ GİBİ…”

Bana ‘kaynak nereden bulacaksın?’ diye soruyorlar. Eski il başkanımız Mehmet Aras’ın da bana dediği gibi ‘Hırsızın hortumunu kesersen kaynak kendiliğinden oluşur.’ 7 yıldızlı bir köy olan Başiskele’yi 9 yıldızlı bir kent yapacağız.

“SORUNLAR İÇİN PROJELER HAZIRLADIK”

İlçemiz için 9 tane dolu dolu projem var. Bunlarla birlikte Başiskele şaha kalkacak ve sadece Kocaeli’de değil, Türkiye’de de model olacağız. Bu projeleri yaptığımız anketler ile belirledik. Sorunların hepsi içinde projelerimizi büyük bir titizlik ile hazırladık.

“ELEKTRİK SORUNUNU ÇÖZECEK TEK ADAY BENİM”

Başiskele’nin en büyük sorunu şüphesiz elektrik kesintileri. Bu kesintileri engellemek için projemizi geliştirdik. Bu konu zaten benim branşım. 3 senedir üzerinden çalıştığım bu projeyi TEDAŞ’a sunacağız. Başiskele’nin elektrik sorununu çözebilecek tek aday benim.

HAYVAN OTELLERİ… ÇİFTÇİLERE EĞİTİM…

Sokak hayvanlarımız için çok değerli projelerimiz var. Güzel barınaklar kuracağız. Evcil hayvanlar için hayvan otelleri kuracağız. Çiftçilerimize yönelik teşvikler vereceğiz. Donanımlı insanlarla çiftçilerimiz eğitime tabii tutacağız. Çiftimize ucuz yemin nasıl üretileceğini öğreteceğiz.

“ET SATIŞ NOKTALARI AÇACAĞIZ”

Büyükbaş küçükbaş hayvanlarımıza kaliteli ücretsiz veteriner imkanı sağlayacağız. İlçemizde et satış noktaları inşa edeceğiz. Çünkü et girmeyen eve dert girer. Entegre tesisler açacağız. İlçemizin ulaşım sorunlarını çözmek için de projeler geliştirdik. Başiskele’de yanlış imar uygulamaları yapılmış. Bunları tespit ederek, denetimlerini daha çok sıklaştıracağız.

“AYTEPE’YE TELEFERİK YAPILABİLİR”

Başiskele turizm açısından da kullanılabilir bir ilçe. Çok güzel bir Aytepe’miz var. Aytepe’yi kış turizmi için şehrimize kazandırabiliriz. Teleferikte yapabiliriz. Yaz aylarında Aytepe kamping alanı olarak kullanılabilir. Her görüşten insanın kaynaşabileceği bir kamp alanımız olacak.

“BU TESİS BAŞİSKELE’YE ÇOK ŞEY KAZANDIRACAK”

Gençler için çok önemli projelerimiz olacak. Başiskele bir sanayi ilçesi. Ve ara elaman sıkıntısı çok fazla var. Bu sorunu çözmek için bir kurs kuracağız ve bu tesis örnek olacak. Bu tesis ile birlikte Başiskele çok şey kazanacak.

“GENÇLERİMİZİ UZMAN KİŞİLER EĞİTECEK”

Kuracağımız kurs her konudan donanımlı olacak. Gençlerimiz burada istediği konuda uzman kişiler tarafından eğitilecek. İnsanlarımızı çok iyi yetiştireceğiz. Hangi metali nasıl keseceklerini öğrenecekler. Ve belediyemizin sokak lambaları gibi birçok ihtiyacını burada üreteceğiz.

“KARBON AYAK İZİ ORANINI DÜŞÜRECEĞİZ”

Ürettiklerimizi de diğer ilçelerimize ve hatta Türkiye’ye satacağız. Güneşle çalışan sistemler kuracağız. İlçemizdeki karbon ayak izi oranını düşüreceğiz. Eğitim alan vatandaşlarımız aynı zamanda maaşlarını da alacak. Kaliteli gençler yetiştireceğiz.

“YENİLENEBİLİR ENERJİYİ KULLANACAĞIZ”

Her türlü yenilenebilir enerjiyi Başiskele’de kullanacağız. Bunlar projelerimin sadece birkaçı. Daha detaylı anlatımı ilerde yapacağım. Bizler zengin Başiskele’nin fakir çocuklarıyız. Gençlerimize maddi manevi destek olacağız. Ahlaklı maneviyat sahibi gençler yetiştireceğiz.

“CEKETE OY VERME DÖNEMİ BİTTİ”

Artık cekete oy verme dönemi bitti. Yeniden Refah Partisi’nin ikinci 40 yıllık şahlanış dönemi başlamıştır. ‘Üye ol gel de seni işe alayım’ devri bitmiştir. Belediyemizde böyle bir tutum olmayacak, adil düzeni kuracağız.

“RÜZGARA KARŞI SAVAŞIYORUM”

Biz Erbakan hocanın öğrencileriyiz. Heyecanımız var, yüzümüz hep gülüyor. Başiskele’de centilmence ve 2 kutuplu bir yarış olacak. Biz ve değerleri. Bu bir hizmet yarışı sürekli rüzgara karşı savaşıyorum.”

Soldan sağa: Akın Kaya, Hakan Uzun, Furkan Çalışkan, Uğur Yüksel, Cansu Albayrak Kızılkaya, Tevfik Civelek

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber