Varol’dan Hürriyet’e: Şenlik yapacağına işçiye borcunu öde

MHP İzmit İlçe eski Yöneticisi Hakan Varol, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'i topa tuttu. İşte detaylar...

Bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesi ile açıklanan ve kısa bir süre sonra TBMM'den geçen EYT yasası ile birçok vatandaş emeklilik hayaline kavuşmak için gün saymaya başladı. Toplamda 5 milyon çalışanı etkileyen düzenlemeye göre 2023 yılında 2 milyon 250 bin kişi emekli olabilecek. Koşulları yerine getirenler, süre sınırı olmaksızın, SGK ve e-Devlet'ten başvuru yapabilecek.

İZMİT'TE EYT MADDİYATA TAKILDI!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, EYT'li işçilerin tazminatlarının ödenmesi için geçtiğimiz aylarda meclise İzmit Belediyesine ait olan arsaların satışı kararını getirmişti. Ancak AK Parti ve MHP'li meclis üyeleri bu kararı veto etti. Veto edilen karar sonrası İzmit'te adeta yer yerinden oynadı. Başkan Hürriyet, AK Parti ve MHP'li meclis üyelerine EYT'li işçilerin haklarını daha fazla çiğnememe çağrısında bulunurken, MHP İzmit İlçe eski Yöneticisi Hakan Varol'dan Fatma Hürriyet'i topa tutan bir paylaşım geldi.

"ŞENLİK YAPACAĞINA İŞÇİYE BORCUNU ÖDE"

MHP İzmit İlçe eski Yöneticisi Hakan Varol, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın İzmit Belediye Başkanı EYTli personellerinizin tazminatını ödeyemediğiniz için mecburi insanlar çalışmaya devam ediyor belediyeye gelip dertlerini anlatmak isteyince bana değil cumhur ittifakına gidin derdinizi anlatın arsa satıp tazminatlarınızı ödememize mağduriyetinizi gidermemize yetki vermiyorlar diyorsunuz satış yapmak için meclisten izin istiyorsunuz fakat daha önce sanayi mahallesinde satılan 4adet arsadan 75milyon gelir elde ediliyor eyt tazminatları 30milyon o paranın hesabını vatandaş soramıyor yekisi yok fakat er geç gün yüzüne çıkar nereye harcandığı para yok dediğiniz halde şenliklerinize devam ediyorsunuz şenlikler düzenlensin vatandaşlarımız eğlensin mutlu olsun fakat şenliklere harcanacak paralar ile belki 2-3 eytli personelin sıkıntısı çözülür belki rahat nefes alırlar. Bide böyle düşünün"

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber