Vedat Demiröz ekonomide vatandaşlardan sabır istedi

AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi bugün gerçekleşiyor. Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, “Enflasyonu 2025 yılında tek haneye indireceğiz. Ekonomi konusunda vatandaşlarımızdan sabır istiyoruz" dedi.

AK Parti’de kongre süreci devam ediyor. AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi bugün Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Kongrede mevcut başkan Nurettin Okudan tek aday oldu. 401 delegenin oy kullandığı kongrede 30 yönetim kurulu üyesi 50 il delegesi belirlendi. Kongrenin divan başkanlığını ise Ekrem Görçeker yaptı.

YOĞUN KATILIM

Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Cemil Yaman, Veysel Tipioğlu, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti MKYK Üyesi ve İl Koordinatörü Ekrem Görçeker, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti MKYK Yedek Üyeleri Serpil Yılmaz, Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Kocaeli eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve çok sayıda partili katıldı.

DEMİRÖZ: ENFLASYON TEK HANELİ RAKAMLARA İNECEK

Programda son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz konuştu. Demiröz konuşmasında, “Son dönemde eksiklerimiz olmadı mı? Oldu. Önce pandemi, savaş sonra asrın depremi. Sıkıntılarımız yok mu? Var. Ankara enflasyonu düşürmek için çalışıyor. Enflasyon 2025 sonunda tek haneli rakamlara inecek. İşçilerimiz, emeklilerimiz gibi dezavantajlı gruplarımız var.

“DURUMUMUZ KÖTÜ DEĞİL”

Yerel yöneticilere ilçe başkanlarına, belediye başkanlarına, kaymakamlara iş düşüyor burada. Bu aileleri bulup sosyal yardımlar yapmamız lazım. Biz bunları geçmişte yaşadık. Ama el birliği ile paylaşarak bu günleri aşacağız. Türkiye büyüyor. En kaliteli ülkeler arasında 11’inci sıradayız. Durumumuz kötü değil. Bunları aşacağız, başaracağız. Ekonomi konusunda biraz daha sabrınızı istiyorum.

"YAŞAM KALİTESİ YUKARIYA ÇIKACAK"

2025 yılından sonra yaşam kalitemizi tekrar yukarıya çıkaracağız. Ekonominin yanında bu gölgede biraz daha iyiyiz. Bazı bölgelerde daha çok sıkıntılar var. Bir ülkede en önemli konu istikbal ve istikrardır. Siyasi parti şu bu görüş değil. Etrafımız ateş çemberi" dedi.

Ak Parti Körfez İlçe Başkanlığı Vedat Demiröz Nurettin Okudan
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber