Yasin Özlü: Görev tekrar verilirse…

AK Parti Kocaeli’de seçim havasına girdi. İlk danışma meclisini Darıca’da gerçekleştiren, sonrasında Kandıra ve Körfez’de danışma kurulunu yapan AK Parti’nin dördüncü durağı Başiskele oldu.

KİMLER KATILDI?

AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurgül Ayten Özkaradeniz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Acar ve üç kademe yöneticileri ev sahipliğinde gerçekleştirilen danışma meclisi toplantısına İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, Veysel Tipioğlu ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Soydabaş, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, MKYK üyeleri Davut Coşkun Şiviloğlu ve İlyas Şeker, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Gençlik Kolları İl Başkanı Çağatay Çağlayan, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, MHP Başiskele İlçe Başkanı Şahin Kaya, BBP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Avcı, DSP Başiskele İlçe Başkanı Hüseyin Oruç, AK Parti İl eski başkanları Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan ile yüzlerce teşkilat mensubu katıldı.

13-0 YAPACAĞIZ

Danışma meclisinde konuşan Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, “Teşkilatımız Tahir başkanımızı bağrına bastı. Çok duygulandım. O akşam oradaki sevgi, samimiyet ve enerji bana şunu gösterdi, 31 Mart’ta Kocaeli’de inşallah en güzel sonuçları hep birlikte alacağız. Yine 13-0 yapacağız diye düşünüyorum.

NASİP İŞİ

Bu millete hizmet etmek nasip işidir. Allah bize hizmet etme fırsatı verdi. Siyasi hayatım boyunca büyüklerimden hep şunu duydum; Üstlendiğiniz görevler bizler için bir hak değildir, görevdir. Görev verilir, görev yapılır, görev tekrar verilirse tekrar yapılır. Beş yıldır bana hizmet etme şansı veren Cumhurbaşkanımıza, partime ve tüm Başiskelelilere teşekkür ediyorum. Beş yıl boyunca çok güzel işleri beraber yaptık.

BAŞINIZI ÖNE EĞDİRECEK…

Tabi ki eksik yaptığımız bazı şeyler de olmuştur. Bu beş yılda dava arkadaşlarımızın başını öne eğecek hiçbir şey yapmamaya gayret ettik. Niyetimiz hayırdı, akıbetimiz de hayır olacak inşallah. İşimizle gündem olduk, kaynaklarımızı iyi yönettik. Kaynaklarımızla yapamayacağımız işleri ilçemize kazandırmayı başardık. Gönül belediyeciliğinin altını doldurmak için mücadele ettik” açıklamasında bulundu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber