Yeniden aday gösterilen Büyükakın'dan ilk mesajlar

Adaylığı resmen açıklanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın Kocaeli’de yaptığı konuşmada ilk mesajlarını verdi.

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı resmen açıklanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın için partililer, İstanbul Haliç Kongre Merkezindeki program dönüşü karşılama programı düzenledi. Milli İrade Meydanındaki karşılama programı saat 19.00 civarında başladı.

“SADECE TÜRKİYE’DEN İBARET DEĞİL”

“Kocaeli seninle gurur duyuyor” sloganları eşliğinde kürsüye çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın konuşmasında, “Sözünü tutmayan Müslüman olmaz. Milletten emaneti üstlenmek kolay bir vebal değildir. Tüm arkadaşlarımız ile aynı mantıklar çalıştık. Biz büyük bir milletin evlatlarıyız. Türkiye sadece Türkiye’den ibaret değil. Bu yerel seçimler sadece Türkiye'nin yerel seçimleri değil. Ortadoğu'yu, Türk Cumhuriyetleri'ni, uzak doğuyu bile ilgilendirir. Biz dünya nöbetini tutan bir milletin evlatlarıyız.

“ALLAH ONLARI ZULÜMLERİN BOĞSUN”

Libya’da ne işiniz var diyorlar. Gazi Mustafa Kemal’in Trablusgarp da ne işi varsa bizim de o işimiz var. Biz oturalım, katil İsrail burnumuzun dibinde devlet kursun. Çocuklar katledilsin, hamile anneler doğum yapacak hastane bulamasın biz seyredelim öyle mi? Biz böyle bir milletin evlatları değiliz. Yerle bir olsun, Allah onları zulümlerin boğsun.

“ŞEHRİN DÖRT BİR YANI İNŞAAT HALİNDE”

La İlahe İllallah diyorsunuz. Kelime Tevhid’in manasını bilmeyenler hilafet bayrağı diyerek milletin arasına fitne koydular. Ne yaparlarsa yapsınlar, bu millet bir ve beraber olma yolunda ilerlemeye devam edecek. Biz de belediyeler olarak o vizyona destek olmak için takip edeceğiz, projelerimizi hayata geçireceğiz. Sözümüzü tuttuk, milletin malını israf etmedik. Ne yaptık, tasarruf ettik. Bakın ya tarafta çalışmalar devam ediyor. Şehrin dört bir yanı inşaat halinde. Söz veriyorsunuz yapmıyorsunuz diyorlar.

“İZMİT’İ YENİDEN ALACAĞIZ”

O dönem İbrahim Başkanımız Belediye Başkanıydı, Allah ondan razı olsun. Bu kent için taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. Bir tramvay maketi koyduk, dalga geçtiler, yapamazsınız dediler. Bindirdik. En çok onlar biniyor. Seçildikten sonra asla ayrım yapmadık. Herkese hizmet ettik. Adamlarımızın konforunu iyileştirmek için halkımızın mutluluğunu sağlamak için çalıştık. Bu sefer 12 ilçe belediye başkanımız ile birlikte, yeniden İzmit’i alarak bu konuşmayı yapacağız. Yeniden İzmit’i alacağız ve 13-0 yapacağız. Türkiye CEHAPE Belediyeciliğini gördü. Ne yaptıklarını gördük. İnanılmaz yaratıcı işler yaptılar. Temel Atmama töreni yaptılar.

“BABALAR SÖZÜNÜ TUTAR”

Babalar sözünü tutar, Teleferik testileri de yapılıyor. Tabela belediyeciliğini gördük. Bizim başkanların yaptıkları hizmetlerin tabelalarını indirip kentin tabelalarını astıklarını gördük. Kurulu düzeni bozduklarını gördük. Hizmet belediyeciliğini bu millet tekrar görecek. Önümüzdeki dönemde de hizmet siyasetimiz devam edecek. Cumhur İttifakı Türkiye’yi yeniden büyük Türkiye yapmak için büyük bir ittifaka imza attı. Şimdi sıra yerel yönetimlerde. Belediyeciliğin ne olduğunu, belediyeciliğin sosyal medyadan yapılmayacağını tek tek göstereceğiz.

ASLA AYRI DÜŞMEYECEĞİZ

Aday adaylığı süreci bir hizmet süreci. Çok yakında diğer ilçelerdeki belediye başkan adaylarını açıklayacağız. O adaylar bizim adayımız olacak. Bunu söyledi sayın Cumhurbaşkanımız. Asla ayrılığa düşmeyeceğiz. Ağzımızı kapatacağız. En iyi aday bizim adayımızdır. En kötümüz bile onların en iyisinden iyidir. Bundan sonra birbirimiz hakkında konuşmamız haramdır. Diğer aday hakkında kaşının üstünde göz var demek yok.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber