Yeniden Refah Partisi 80 adayını açıkladı: Kocaeli'den de o ilçe var!

Türkiye'de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde siyasi partiler adaylarını açıklamaya devam ediyor. Yeniden Refah Partisi de bu çerçevede ikisi büyükşehir olmak üzere 80 seçim bölgesinde adayını açıklarken, Kocaeli'den de Çayıorva Belediye Başkan Adayını duyurdu.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere iki aydan az bir zaman kala partilerdeki adaylar da seçime girecek olan isimleri belirlemeye devam ediyor. Yeniden Refah Partisi de bu çerçevede aralarında ikisi büyükşehir olmak üzere 80 seçim bölgesindeki adaylarını açıkladı. YRP'nin Çayırova Belediye Başkan Adayı da Hamza Ekşioğlu oldu.

ANTALYA VE AYDIN AÇIKLANDI

31 Mart'taki seçimlerde Antalya ve Aydın'daki büyükşehir adaylarını açıklayan Yeniden Refah Partisi Adıyaman, Bitlis, Amasya, Kars, Muş, Nevşehir, Niğde ve Zonguldak'taki adaylarını kamuoyuyla paylaştı. YRP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Öztürk olurken, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı da Serdal Bulut oldu. YRP'nin 80 seçim bölgesindeki adayları şöyle;

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber