Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu şok sözlerle istifa etti!

Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili olan Suat Pamukçu partisinden istifa etti. Pamukçu'nun istifasında kullandığı sözler ise şok etkisi yarattı.

Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu YRP'den şok sözlerle istifa etti. Pamukçu, "Genel Başkan'ın yanında FETÖ'cüler var. Özellikle şunu söyleyeyim; ısrarla ittifaka karşı olanlar FETÖ'cüdür. Bu FETÖ'cülerin de şu anda tek hedefleri Reisicumhur'dur. İntikam almak duygusuyla yanıp tutuşuyorlar" dedi.

Yeni Şafak Gazetesi'ne gündemdeki konulara ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Suat Pamukçu, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın yanında FETÖ'cülerin olduğunu söyledi.

"DÜN AK PARTİLİ BUGÜN YENİDEN REFEAHLI OLUNMUYOR"

Suat Pamukçu istifa gerekçesinde partinin ortaya koyduğu yaklaşımlardan uzaklaştığına dair konuya açıklık getirdi. "Bir partinin oy hesabı yapması siyasetin doğası değil mi?" yönündeki soruya yanıt veren Pamukçu; "Yapacak tabii. Ama adayının sağlam olması lazım. AK Parti'den istifa eden adamı aday gösteriyorsun. Yanlış. Dün AK Parti olan bugün Yeniden Refahlı olmuyor" açıklamasında bulundu.

"GENEL BAŞKANIN YANINDALAR"

İstifasındaki açıklamasında "İnancımızla uyumlu olmayan adaylar" ifadesine ilişkin de konuşan Pamukçu, "ETÖ! Varlar. Genel Başkan'ın yanında varlar. Özellikle şunu söyleyeyim; ısrarla ittifaka karşı olanlar kesin FETÖ'cüdür. Bu FETÖ'cülerin de şu anda tek hedefleri Reisicumhur'dur. İntikam almak duygusuyla yanıp tutuşuyorlar. İsimlerin hepsini biliyorum. Alıp getiriyorlar, referans oluyorlar" dedi.

"PARTİNİN MİLLİ GÖRÜŞ ÇİZGİSİYLE ALAKASI YOK"

Seçimin ardından neler olduğuna, nelerin değiştiğine ve kendisinin neden istifa ettiğine dair konuşan Suat Pamukçu, "Ben orada ilkemizi koydum. Bu tabana sahip çıkmamız lazım. Alınan oya. Hocamızın da siyaseti böyleydi. Seçim biter bitmez tabanı küstürecek tavırlar sergilenmeye başladı. Gelenler, sonradan katılmalar oldu. Yeniden Refah Partisi'nin Milli Görüş çizgisiyle alakası yok şu anda" açıklamasında bulundu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber