"Yerel yönetimlerin startını Kocaeli'den vermek değerli"

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel seçimlere yönelik çalıştayına dair açıklamalarda bulundu. Sarıgül, “Yerel yönetimlerin startını Kocaeli’den vermek partimiz için son derece değerli ve kıymetli” dedi.

CHP’nin yerel seçimlere yönelik olarak Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde gerçekleştireceği çalıştay öncesinde CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül açıklamalarda bulundu. Sarıgül, Kocaeli’den yerel seçimlerin startını vermenin değerli ve kıymetli olduğunu söyledi.

"KOCAELİ ALIN TERİNİN BAŞKENTİ"

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, “Yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Kocaeli Türkiye’nin göz bebeğidir. Kocaeli turizmin, sanayinin, paranın, alın terinin ve emeğin başkentidir. Kocaeli’nin güzelliğini biliyorum. Özellikle Kocaeli’den yerel yönetim çalıştayını başlatmak partimize de iyi gelecektir. Kocaeli geçmişte Leyla Atakan’ları Erol Köse’leri Sefa Sirmen’leri yetiştiren önemli bir kentimizdir. İnanıyorum ki yerel yönetimlerin startını Kocaeli’den vermek partimiz için de son derece değerli ve kıymetlidir” diye konuştu.

"AYIDAN POST, ABD'DEN DOST OLMAZ"

Filistin’de yaşananlara ilişkin de konuşan Sarıgül, “Şuanda Orta Doğu’da ve dünyanın hangi noktasında bir savaş varsa bilesiniz ki onun arkasında ABD vardır. Dünyanın hangi ülkesinde bir darbe varsa bilesiniz ki maalesef arkasında ABD olduğu hep söylenir ve iddia edilir. ABD’nin ayak bastığı yerde ot bitmez. Bu savaşların tamamının arkasında üzülerek söylüyorum ABD varadır o nedenle ayıdan post, ABD’den dost olmaz. Şuanda orantısız bir şekilde Gazze’ye saldırılıyor bu da gerçekten bizi son derece üzüyor. İnsan hakları diyen, barış diyen, özgürlük diyen, demokrasi diyen AB’yi ve dünyadaki bütün aydınları göreve çağırıyorum. Artık bu zulmü durdurmak lazım” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber