YRP İzmit’te istifa: Cafer Ateş görevi bıraktı!

YRP Kocaeli İl Başkanlığına Ahmet Emre Aydın’ın atanmasının ardından 4 ilçe başkanlığında değişim yaşanırken bir istifa haberi daha geldi. YRP İzmit İlçe Başkanı Cafer Ateş, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım ile görevinden istifasını duyurdu.

YRP Kocaeli İl Başkanlığına Ahmet Emre Aydın’ın atanmasının ardından ilimizdeki 4 ilçe başkanlığında değişim yaşandı. YRP’de yaşanan söz konusu gelişmelerin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan İzmit İlçe Başkanı Cafer Ateş görevinden istifa ettiğini duyurdu. “Bundan sonrada kalbimiz milli görüş için çarpmaya devam edecek” dediği açıklamasında Ateş şu ifadelere yer verdi:

“ARKADAŞLARIMIN ÖNÜNÜ AÇMAK ADINA”

“Kıymetli dostlarım ve dava arkadaşlarım, yaklaşık 1.5 yıldır yürütmekte olduğum Yeniden Refah Partisi İzmit İlçe Başkanlığı görevimden daha başarılı olacağına inandığım arkadaşlarımın önünü açmak adına, il başkanımız ile de istişare ederek bugün itibari ile feragat ettiğimi bildirmek istiyorum.

“KALBİMİZ MİLLİ GÖRÜŞ İÇİN ÇARPMAYA DEVAM EDECEK”

Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada kalbimiz milli görüş için çarpmaya devam edecek. Yeni atanacak ilçe başkanımıza ve yönetimine şimdiden başarılar dilerim, Allah’a emanet inşallah.”

Yeniden Refah Partisi Cafer Ateş Ahmet Emre Aydın
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber