YRP Kocaeli’de kriz! İlçe başkanı İl Teşkilatına verdi verdiştirdi

Yeniden Refah Partisi Başiskele İlçe Teşkilatında kriz. İlçe Başkanı Serkan Ege, İl Başkanı Ali Taştan ve İl Teşkilat Başkanı Mehmet Öner’e kazan kaldırdı

Yeniden Refah Partisi Başiskele İlçe Teşkilatında kriz var. Şubat ayının ortasında Başiskele İlçe Başkanı olarak Genel Merkez tarafından göreve atanan Serkan Ege, o tarihten bu yana görevini sürdürüyordu. Ancak YRP’de enteresan bir gelişme yaşandı. İl Teşkilat Başkanı Mehmet Öner yaptığı duyuru ile İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Kerim Can’ı Başiskele İlçe Başkanı olarak atandığını duyurdu.

İL TEŞKİLATINA VERDİ VERŞTİRDİ

Fakat Yeniden Refah Partisi Başiskele İlçe Başkanı Serkan Ege, ne istifa etti ne de görevinden affını istedi. YRP Kocaeli İl Teşkilatının bu hamlesi kafaları karıştırırken, Başiskele’nin atanmış İlçe Başkanı Serkan Ege sosyal medya hesabından İl Başkanı Ali,i Taştan ve İl Teşkilat Başkanı Mehmet Öner’e verdi veriştirdi.

YALANLA GETİRMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ

YRP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Ege açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ben Kasketli Hüsnü’den olma Yıldız’dan doğma Serkan Ege’yim.Kocaeli il başkanı Ali Taştan ve il teşkilat başkanı Mehmet Öner’in tanıdığı insanlara benzemem. Türlü entirikalar çevirerek resmî olarak görevde olan bir ilçe başkanı varken ,gayriresmi bir ikinci başkanı yalanla getirmeye çalışmanızı asla kabul etmiyorum.

DAVAMIZI ANLAYAMAMIŞ İNSANLAR

Davamızı anlayamamış insanlarla gittiğiniz yolun sonu ancak hüsran olur. Aziz milletimiz kurulan oyunun farkında ve bilincindedir. Size gerekli cevabı vereceklerinden zerrece şüphem yoktur.İnkarcılar ve zalimler sözümü iyi dinleyin ve asla unutmayınız.Bu dava hz. Allah (cc)’ hın davasıdır ve hz. Allah (cc) Allah (cc) lığını hiç kimseye bırakmaz.kalın sağlıcakla”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber