YRP’den Zeki Aygün’e hodri meydan!

Yeniden Refah Partisi Derince İlçe Başkanı Samet Özcan, yaptığı açıklamada Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e tepki gösterdi.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, geçtiğimiz günlerde yerel bir gazeteye yaptığı açıklamada Yeniden Refah Partisi’ne ve Genel Başkanı Fatih Erbakan’a yüklenerek, “Hakkın yanında görünüp de batılın yanında olmayacaksın. Alacağı yüzde 3 ile 5 arasında bir oyken kazanamayacağı yerlerde aday çıkarmakla karşı tarafın ekmeğine yağ sürerler” ifadelerini kullanmıştı.

“MATEMATİK BİLGİSİ YOK”

Aygün’ün yaptığı açıklama Yeniden Refah Partisi kanadından tepki ile karşılandı. YRP’nin Derince İlçe Başkanı Samet Özcan, yaptığı açıklamada Zeki Aygün’e yüklendi. Aygün’ü kınayarak açıklamasına başlayan Özcan, “Yeniden Refah Partisi nin almış olduğu oy oranını küçümseyen konuşmasını asla kabul etmiyor reddediyoruz. Sayın Başkan matematik bilgisi yok sanırım. Herkesim tarafından genel seçimlerde kurtarıcı parti olarak ve Milli Görüşün gerçek adresi olduğumuz dile getirilirken Zeki bey'in bu tarz hesap hataları yapmasına şaşırmadık. Yeniden Refah Partisi Derince olarak genel seçimlerde aldığımız oy oranına bakılacak olursa ve bir de Kocaeli genelinde aldığımız oy oranına bakacak olursak bu elbette ki gücümüzü göstermektedir.

“KÜÇÜK GÖREMEZ, YOK SAYAMAZSINIZ”

Zeki bey demiş ki Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan bey için Kocaeli’yi örnek gösteriyor. Evet örnek gösteriyor çünkü Kocaeli de çok güçlüyüz her ilçesinde güçlüyüz ve bir milletvekili çıkartmış bir iliz. Hiç bir destek almadan hiç bir güç olmadan sadece ve sadece bileğimizin hakkıyla çalışarak aldığımız oy oranını sadece 3 ile 5 arası oy diyip küçük göremez ve yok sayamazsınız. Demişsiniz ki kazanamayacağı yerlerde aday çıkartacaklar” biz de soruyoruz neden kazanmayalım? Madem ki kazanamıyoruz. Madem ki gücümüz yok buyrun hodri meydan.

“ÖZÜR BEKLİYORUZ”

Bu açıklamalar tamamen milli ruh milli irade anlamında siyaseten sınıfta kalmaktır. Benim Genel Başkanım aday çıkartacaksın diyorsa çıkartacağım. Eğer çıkartma diyorsa çıkartmayacağım. Biz milli görüşçüler olarak Genel Başkanımız sn. Dr Fatih Erbakan liderimize inanmış güvenmiş, davasını bilen bir bireyleriz. Bizim kimle ittifak yapıp yapmayacağımıza Genel Başkanımız karar verir. Zeki Bey’den özür bekliyoruz” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber