Zafer Mutlu: Bizim dönemimizde işten atma olmaz

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, gazetemize yaptığı ziyarette kendi dönemlerinde kimsenin işten çıkarılmayacağını ifade ederek, “Mutlaka arkadaşlarımızı en güzel şartlarda zirveyi zorlayacak zamlar vereceğiz” dedi.

Yerel seçimlere 50 gün gibi kısa bir süre kaldı. Seçim günün yaklaştıkça adaylar saha çalışmalarında vites arttırdı. Kocaeli’de yarışın en belirgin olacağı ilçelerden birisi ise Başiskele ilçesi. 2019 yerel seçimlerinde ciddi bir ivme yakalayan ve yüzde 36’ya yakın oy alan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, seçim turlarına devam ediyor. Haftalar öncesinde sahaya inen Mutlu, bugün Saadet Partisi Başiskele Belediye Meclis üyesi Sedat Acar ve Murat Uzar ile birlikte Nokta Gazetesini ziyaret etti.

“ZİRVEYİ ZORLAYACAK ZAMLAR”

Belediye şirketinin verimli bir şekilde kullanılmadığını ifade eden Zafer Mutlu, “Biraz katma değer üreteceğiz. Belediyede kısmen şişkinlik gözüküyor. Her bir arkadaşımızı verimli kullanacağız. Bizim dönemimizde işten atma olmaz ama işçiyi boş bırakmak da olmaz. Mutlaka arkadaşlarımızı en güzel şartlarda zirveyi zorlayacak zamlar vereceğiz. Personelin eğitimleri ile her şey halledilebilir” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber