Zafer Mutlu "En büyük yol arkadaşıyla" sahada

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Mutlu 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına devam etti. Mutlu, bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olmasından dolayı eşi ile beraber saha çalışmalarında vatandaşla bir araya geldi.

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere 23 gün kala seçim çalışmalarına devam eden Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Mutlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olmasından dolayı eşiyle beraber saha çalışmalarında vatandaşla bir araya geldi. Mutlu, "En büyük yol arkadaşım Leyla Hanım" dedi.

"EN BÜYÜK DESTEKÇİM"

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, bugün öğleden sonra sağlık kuruluşlarındaki vatandaşları ziyaret etti. Mutlu'nun ziyaretine 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle eşi de katılırken, Zafer Mutlu, sağlıkçı kadınların hem gününü kutladı hem de onlara çiçek verdi. Mutlu yaptığı açıklamada; "‘Çok değerli yol arkadaşım, adaylık süreçlerimde en büyük destekçim olan kıymetli eşim Leyla Hanım başta olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum. Mutlu bir Başiskelemizin mimarı sizler olacaksınız" dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber