Zafer Mutlu rakipleri ile ilgili ne dedi?

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, gazetemize yaptığı ziyarette rakipleri Hüseyin Ayaz ve YRP’li Uğur yüksel ile ilgili konuştu.

Yerel seçimlere 50 gün gibi kısa bir süre kaldı. Seçim günün yaklaştıkça adaylar saha çalışmalarında vites arttırdı. Kocaeli’de yarışın en belirgin olacağı ilçelerden birisi ise Başiskele ilçesi. 2019 yerel seçimlerinde ciddi bir ivme yakalayan ve yüzde 36’ya yakın oy alan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, seçim turlarına devam ediyor. Haftalar öncesinde sahaya inen Mutlu, bugün Nokta Gazetesini ziyaret etti.

“REKABETSİZLİĞİN VERDİĞİ GEVŞEME”

Bugün bağımsız belediye başkan adaylığın açıklayan Hüseyin Ayaz ile ilgili konuşan Mutlu, “O aday olduğu zaman sadece AK Parti’den oy alır gibi bir algı var. Yerel seçim adayların ön planda olduğu bir süreç. CHP’lisi AK Partilisi de İYİ Partilisi de bize oy veriyor. Saadet Partili de kalkıp başka partiye oy veriyor. Kişilerin ulaşabildiği kişiler ile doğru orantılı. Önemli bir isim. 15 yıl başkanlık yapmış ve insanlara dokunmuş bir isim. Başiskele için bu rekabet halkın yararına olacak. Bu zamana kadar rekabetsizliğin yarattığı gevşemenin sıkıntısını çekiyor Başiskele” dedi.

“ALABİLDİĞİNCE OY ALMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Yeniden Refah Partisi’nin kendisi ile ilgili eleştirilerine cevap veren Mutlu, “Her rakibi översen olmaz, biraz da eleştireceksin. Başiskele bizim evimiz. Geçen seçimden sonra ofisimi buraya taşımıştım. Planım 5 yılımı burada geçirmekti. İl Başkanlığı görevi verilince 12 ilçenin tamamında olmaya çalıştım. Açığı kapatıyoruz. Yeniden Refah Partisi Türkiye çapında kendini ispat etmeye çalışıyor. Genel seçimde kısmen başarılı çıktı. Milletvekili çıkardılar bu büyük bir başarı. Türkiye ortalamasını yükseltmeye çalışıyor. Alabildiğince oy almaya çalışmaları doğaldır” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber