Zafer Mutlu’dan Büyükakın promter göndermesi!

KBB Başkanı Tahir Büyükakın’ın geçtiğimiz yaptığı promter çıkışını değerlendiren Saadet Partisi İL Başkanı Zafer Mutlu, “Sunumunda prompter kullanmama nedenini açıklarken ileri sürdüğü gerekçeler, ancak zirveleşmiş bir kibrin yansımaları olabilir” dedi

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu bugün sabah saatlerinde haftalık olağan basın toplantısını düzenledi. Önceki hafta gerçekleştirdiği toplantıda Mutlu’nun Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın 4 yılını eleştirmesi sonrası Başkan Büyükakın geçtiğimiz hafta 4 yıllık değerlendirme toplantısı yapmıştı. Mutlu, bu hafta düzenlediği basın toplantısında Büyükakın’ın gerçekleştirdiği toplantıyı değerlendirdi.

BÜYÜKAKIN’IN PROMTER ÇIKIŞI

Başkan Büyükakın geçtiğimi hafta yaptığı toplantının başında promter kullanmayacağını ifade ederek, “Arkadaşlar beni sunumu prompterdan okumak için elma etmeye çalıştılar. Gece ikna etmek için geldiler. Sabah aldıkları haberle üzüldüler. Bu zamana kadar prompter kullanmadım. Kullanmayacağım. 4 yıldır insanların yüzüne baka baka konuştum ve çalıştım. Prompter a bakarken sizden enerji alamayacağım için spontane konuşmayı tercih ediyorum. Sizlere bunları anlatırken zorlanacağımı düşünmüyorum” ifadelerini kullanmıştı.

“ZİRVELEŞMİŞ BİR KİBİR”

Büyükakın’ın promter çıkışına da değinen Zafer Mutlu, promterin mucidinin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu hatırlatarak, “Bu kentte sorunları katmerleştiren 20 yıllık yerel yönetim anlayışının bu son halkası, adım adım finişe yaklaşmaktadır. Prompterin Türkiye mucidi Cumhurbaşkanını hiç akla getirmeden, sunumunda prompter kullanmama nedenini açıklarken ileri sürdüğü gerekçeler, ancak zirveleşmiş bir kibrin yansımaları olabilir. Bu da mecburi öğretim üyeliği sürecinin yaklaştığının işaretlerini vermektedir” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber