Zafer Partisi il başkanı meclis üyeliği için istifa ediyor

31 Mart 2024 yerel seçimlerine az bir zaman kala partilerde de istifalar ve çalışmalar devam ediyor. Kocaeli’de ise Zafer Partisi il başkanlığı görevini yürüten Okan Toluç görevinden istifa etti ve İzmit’e meclis üyesi aday adayı oluyor.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde siyasi partilerde de istifalar ve çalışmalar hız kazandı. Kocaeli’de ise Zafer Partisi’nin il başkanı Toluç İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı olmak için görevinden istifa ediyor.

"İSTİFA EDİYORUM"

Okan Toluç yaptığı açıklamada; “Yaklaşık bir yıl boyunca il başkanı vasfıyla Kocaeli'mizin ve Türkiye'mizin selameti için azimle mücadele ettiğim Zafer Partisi'nden İzmit Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunda bulunacak olmam nedeniyle, yürütmekte olduğum il başkanlığı görevimden istifa ediyorum” ifadelerini kullandı.

"BASKILARA DİRENENLERE SELAM İLE..."

Paylaşımının devamında Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’a teşekkür eden Toluç, “Bu kutlu yolda başta Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ olmak üzere mücadelemize katkıda bulunmuş tüm teşkilat mensuplarımıza, il yöneticilerimize, ilçe başkanlarımıza, gençlik kollarımıza sarf etmiş oldukları çabalar için teşekkürü borç biliyorum. ‘Ne Mutlu Türk'üm Diyene’ demekten vazgeçmeyen, baskılara direnen tüm Türk Milliyetçisi gönüldaşlarımıza selam ve muhabbet ile..." açıklamasını yaptı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber