KOÜ'de "yeni çağda iletişim" semineri düzenlendi

Kocaeli Üniversitesi Yeni Medya Araştırma ve Uygulama Merkezi (YENMAR) önderliğinde "yeni çağda iletişim" semineri düzenlendi.

Kocaeli Üniversitesi Yeni Medya Araştırma ve Uygulama Merkezi (YENMAR) tarafından düzenlenen “Yapay mı? Gerçek mi? Yeni Çağda İletişim” konulu seminer, 3D İletişim Hizmetleri Kurucusu ve Direktörü Gülçin Yılmaz İzel’in katılımıyla, 23 Ekim’de Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde gerçekleştirildi.

YOĞUN İLGİ VARDI

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, "iletişim ve dijital dünya entegrasyonu", "yeni çağın iletişimcisi nasıl olmalı", "iletişimin dönüşümü" ve "dijital çağda gerçeklik" gibi önemli konu başlıkları ele alındı. İzel, genç iletişimcilere, dijital dünyadaki hızlı değişimlere nasıl uyum sağlayabilecekleri ve mesleki yetkinliklerini nasıl geliştirebilecekleri konusunda yol gösterici tavsiyelerde bulundu.

SORU CEVAP BÖLÜMÜ ARDINDAN ETKİNLİK SON BULDU

Etkinlik, soru-cevap bölümünün ardından, Kocaeli Üniversitesi Yeni Medya Araştırma ve Uygulama Merkezi (YENMAR) Müdürü Prof. Dr. İdil Sayımer’in Gülçin Yılmaz İzel'e teşekkür belgesi takdim etmesiyle son buldu.

Kocaeli Üniversitesi YENMAR Yeni Çağda İletişim semineri
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber