İlhami Aktaş'tan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Cumhuriyet'in 101. yılını kutlayan Aktaş, milli beraberlik ve bağımsızlık vurgusu yaptı.

Vali İlhami Aktaş'ın yayımladığı mesaj şu şekilde:

'Milli birlik ve beraberliğimizin kaynağı olan Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünü büyük bir coşku ve mutlulukla kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, vatanseverlerimizin fedakârlıklarıyla kazanılan bağımsızlık mücadelesi “Cumhuriyet” ile taçlanmıştır. Türkiye Cumhuriyeti, topraklarını canı pahasına koruyan kahraman Türk milletine emanettir.

''TÜRK MİLLETİNİN SAĞLAM İRADESİ TÜM ZORLUKLARI AŞMAMIZA YARDIM EDECEKTİR''

Cumhuriyetimizin değerleri, geçen 101 yılda milletimiz tarafından geri dönülemez biçimde benimsenmiştir. Bugün ülkemiz, ilerleyen demokrasisi, gelişen ekonomisi, güçlü ordusu ve girişimci insan gücüyle uluslararası alanda saygın bir konum elde etmiştir. Türk milletinin sağlam iradesi ve Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatma kararlılığı, karşılaşacağımız tüm zorlukları aşmamızda bizlere rehber olmaya devam edecektir.

''HERKESİN CUMHURİYET BAYRAMI'NI KUTLUYORUM''

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Kocaelili hemşehrilerimizin ve milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı içtenlikle kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyor, şehitlerimizin ve gazilerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor; hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum'

Kocaeli Valiliği İlhami Aktaş 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber