01/02/2024 Kocaeli'de vefat edenler

01/02/2024 Kocaeli'de vefat edenler...

Ahmet Alkan vefat etti

İzmit Emirhan Mahallesi Recepoğlu mevkisinde ikamet eden çiftçi Ahmet Alkan (80) beyninde pıhtı atması ve enfeksiyon sonucu vefat etti. Evli ve 5 çocuk babası olan Ahmet Alkan’ın cenazesi Recepoğlu Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Recepoğlu Mezarlığında toprağa verildi.

Ali Güzel vefat etti

Derince Fatih Sultan Mahallesi Çenedere Caddesi adresinde ikamet eden İzmit Orman İşletme Müdürlüğü’nde çalışan Ali Güzel (49) beyin kanaması nedeniyle vefat etti. Evli ve 5 çocuk babası olan Ali Güzel’in cenazesi Derince Çınarlı Cemevinden alınarak Şehitlik Mezarlığında toprağa verildi.

Bedri Keskin vefat etti

İzmit Kadıköy Mahallesi Reşit Paşa Sokak adresinde ikamet eden SEKA emeklisi Bedir Keskin (68) vefat etti. Evli ve 3 çocuk babası olan Bedri Keskin’in cenazesi Hayırsevenler Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Hatice Öztürk vefat etti

İzmit Kadıköy Mahallesi Aktürk Sokak adresinde ikamet eden SEKA emeklisi merhum Mehmet Öztürk’ün eşi Hatice Öztürk (85) organ yetmezliği nedeniyle vefat etti. Ev hanımı ve 2 çocuk annesi olan Hatice Öztürk’ün cenazesi Merkez Yeşil Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karaabdülbaki Mezarlığında toprağa verildi.

İbrahim Erel vefat etti

İzmit Gündoğdu Mahallesi Manidar Sokak adresinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi ve SEKA emeklisi İbrahim Erel (70) solunum yetmezliği nedeniyle vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan İbrahim Erel’in cenazesi Gündoğdu Merkez Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gündoğdu Mezarlığında toprağa verildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber