10/12/2023 Vefat edenler

Ayşe Yıldız vefat etti

İzmit Yenidoğan Mahallesi Gezer Sokak adresinde ikamet eden Ayşe Yıldız (69) zatürre nedeniyle vefat etti. Ev hanımı ve 2 çocuk annesi olan Ayşe Yıldız’ın cenazesi Yenidoğan Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığında toprağa verildi.

Güngör Güneri vefat etti

Gölcük Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi İstiklal Caddesi adresinde ikamet eden emekli Denizaltı Kıdemli Albay Güngör Güneri (89) yaşlılık nedeniyle vefat etti. Evli ve 2 çocuk babası olan Güngör Güneri’nin cenazesi Yüzbaşılar Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Örcün Eski Mezarlığında toprağa verildi.

Kazım Donat vefat etti

İzmit Sanayi Mahallesi 42 Evler Özsu Sokak adresinde ikamet eden emekli Kazım Donat (75) vefat etti. Evli ve 2 çocuk babası olan Kazım Donat’ın cenazesi 42 Evler Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığında toprağa verildi.

Saadet Çubukçu vefat etti

İzmit Yeni Mahalle Çimenli Sokak adresinde ikamet eden inşaat mühendisi Temel Çubukçu’nun eşi Saadet Çubukçu (69) akciğer kanseri nedeniyle vefat etti. Ev hanımı ve 3 çocuk annesi olan Saadet Çubukçu’nun cenazesi Fevziye Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığında toprağa verildi.

Zakir Akgül vefat etti

Kartepe Ataevler Mahallesi Kul Sokak adresinde ikamet eden çiftçi ve Bağkur emeklisi Zakir Akgül (87) Alzihmer nedeniyle vefat etti. Evli ve 8 çocuk babası olan Zakir Akgül’ün cenazesi Bahçelievler Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığında toprağa verildi.

Turgut Tunç vefat etti

İzmit Kuruçeşme Fatih Mahallesi Barış Caddesi adresinde ikamet eden Devlet Su İşleri’nden emekli aşçı ve restoran sektöründe çalışan Turgut Tunç (61) kanser nedeniyle vefat etti. Evli ve 3 çocuk babası olan Turgut Tunç’un cenazesi Kuruçeşme Fatih Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığında toprağa verildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber