21.01.2024 Kocaeli'de vefat edenler

Abdullah Kahveci vefat etti

İzmit Yenişehir Mahallesi Asilkent Sokak adresinde ikamet eden Pirelli’den emekli Abdullah Kahveci (67) akciğer kanseri nedeniyle vefat etti. Evli ve 5 çocuk babası olan Abdullah Kahveci’nin cenazesi Rahmet Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığında toprağa verildi.

Ramazan Marancı vefat etti

İzmit Akpınar Mahallesi Arızlı TOKİ Konutları’nda ikamet eden marangoz Ramazan Marancı (52) pankreas kanseri ve böbrek yetmezliği nedeniyle vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Ramazan Marancı’nın cenazesi Hz. Ömer Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığında toprağa verildi.

Sevim Yılmaz vefat etti

İzmit Erenler Mahallesi Mesut Tekke Sokak adresinde ikamet eden Çolakoğlu Fabrikası’ndan emekli İrfan Yılmaz’ın eşi Sevim Yılmaz (65) kalp krizi nedeniyle vefat etti. Ev hanımı ve 4 çocuk annesi olan Sevim Yılmaz’ın cenazesi Kanlıbağ Hacı Bahar Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığında toprağa verildi.

Ümit Can Akcan vefat etti

Başiskele Seymen Mahallesi Mevlana Caddesi adresinde ikamet eden elektrik teknikeri İSU emeklisi Ümit Can Akcan (66) şeker ve diyabet hastalığı nedeniyle vefat etti. Evli ve 2 çocuk babası olan Ümit Can Akcan’ın cenazesi Şaban Turan Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığında toprağa verildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber