27/12/2023 Kocaeli’de vefat edenler

Abdullah Keskin vefat etti

Gölcük Donanma Mahallesi Anafartalar Caddesi adresinde ikamet eden Milli Saraylar Müdürlüğü’nden emekli şoför Abdullah Keskin (71) alzihmer nedeniyle vefat etti. Evli ve 3 çocuk babası olan Abdullah Keskin’in cenazesi Bayram Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gölcük 17 Ağustos Mezarlığında toprağa verildi.

Ali Çeltik vefat etti

İzmit Kuruçeşme Yeni Mahalle Buse Sokak adresinde ikamet eden seramik fabrikasından emekli Ali Çeltik (83) kanser nedeniyle vefat etti. Evli ve 6 çocuk babası olan Ali Çeltik’in cenazesi Serinder Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Serindere Mezarlığında toprağa verildi.

Yılmaz Erkoç vefat etti

İzmit Kemalpaşa Mahallesi Eski Hamam Sokak adresinde ikamet eden elektrik mühendisi Yılmaz Erkoç (76) kalp yetmezliği nedeniyle vefat etti. Evli ve 1 çocuk babası olan Yılmaz Erkoç’un cenazesi Fevziye Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığında

toprağa verildi.

Fevzi Yıldız vefat etti

İzmit Karabaş Mahallesi Hafız Binbaşı Sokak adresinde ikamet eden emekli öğretmen Fevzi Yıldız (74) zatürre nedeniyle vefat etti. Evli ve 3 çocuk babası olan Fevzi Yıldız’ın cenazesi Yeni Cuma Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığında toprağa verildi.

Neim Altun vefat etti

Kandıra Kefken Mahallesi Derya Sokak adresinde ikamet eden tekstil fabrikasından idari amir olarak emekli olan Neim Altun (87) böbrek ve akciğer yetmezliği nedeniyle vefat etti. Evli ve 3 çocuk babası olan Neim Altun’un cenazesi Kefken Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kefken Mezarlığında toprağa verildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber