Kandıralı genç komiser Özcan Elmacı’nın ölümü yasa boğdu

İstanbul Beykoz Grup Amirliğinde komiser olarak görev yapan 33 yaşındaki Özcan Elmacı, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.

Kandıra’daki Karaağaç Köyü’nde yaşayan ve İstanbul Ümraniye’de ikamet eden Cafer ve Hatun Elmacı çiftinin oğulları olan İstanbul Beykoz Grup Amirliğinde komiser Özcan Elmacı terfi eden 2,5 yıl önce ise karaciğer kanseri teşhisi konan Özcan Elmacı yaşama gözlerini yumdu.

KARACİĞER KANSERİYLE SAVAŞIYORU

Evli ve 1 çocuk babası olan Özcan Elmacı ameliyat olduğu ve kemoterapi aldığı kansere karşı girdiği mücadelede ameliyat olmasının ardından eski sağlığına kavuşamadı. 8 aydır İstanbul Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatılı olarak tedavi gören Özcan Elmacı, 7 Ekim’de karaciğer değerleri, tansiyonu ve kan şekeri dengesi bozukluk olması sonrasında yoğun bakım ünitesine alınıp, entübe edildi. Özcan Elmacı, bugün gece saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

CENAZE İKİNDİ NAMAZINDA

Özcan Elmacı’nın naaşı, resmî tören yapılması için önce görev yaptığı Beykoz Grup Amirliğine ardından da Ümraniye’deki sevenlerine getirilip; öğle saatlerinde cenaze nakil aracı ile baba ocağına götürülecek. Özcan Elmacı’nın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Mezarlığında toprağa verilecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber