Kocaeli Vefat Edenler 24 Şubat LİSTESİ: 24 Şubat 2024 Kocaeli Bugün Vefat Edenler

Kocaeli'de vefat edenler...

İhsan Tetik vefat etti

Derince Yenikent Mahallesi Ergül Sokak adresinde ikamet eden işçi emeklisi İhsan Tetik (66) koah nedeniyle vefat etti. Evli ve 3 çocuk babası olan İhsan Tetik’in cenazesi Yenikent Mimar Sinan Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çınarlı Mezarlığında toprağa verildi.

Rahime Yiğit vefat etti

İzmit Kadıköy Mahallesi Öğretmen Mehmet Sargın Sokak adresinde ikamet eden SSK emeklisi merhum Kani Yiğit’in eşi Rahime Yiğit (84) yaşlılık nedeniyle vefat etti. Ev hanımı ve 2 çocuk annesi olan Rahime Yiğit’in cenazesi Kadıköy Yeşil Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Necla Bilir vefat etti

Derince Çavuşlı Mahallesi Karakadılar mevkii küme evleri adresinde ikamet eden Derince Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde çalışan Mustafa Bilir’in eşi Necla Bilir (57) beyin kanaması sonucu vefat etti. Ev hanımı ve 3 çocuk annesi olan Necla Bilir’in cenazesi Karadalılar Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından İshakçılar Mezarlığında toprağa verildi.

Müfit Kandemir vefat etti

İzmit Yenişehir Mahallesi Sevgili Sokak adresinde ikamet eden uncu Müfit Kandemir (71) akciğer kanseri nedeniyle vefat etti. Evli ve 3 çocuk babası olan Müfit Kandemir’in cenazesi Yeni Cuma Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Doğantepe Mezarlığında toprağa verildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber