Kocaeli Vefat Edenler 30 Mart LİSTESİ: 30 Mart 2024 Kocaeli Bugün Vefat Edenler

30 Mart 2024 Kocaeli Bugün Vefat Edenler...

Asiye Kocabay vefat etti

İzmit Bekirdere Mahallesi Erim Sokak adresinde ikamet eden İSU emeklisi Fevzi Kocabay’ın eşi Asiye Kocabay (74) böbrek yetmezliği nedeniyle vefat etti. Ev hanımı ve 1 çocuk annesi olan Asiye Kocabay’ın cenazesi Bahar Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığında toprağa verildi.

Aşır Türköz vefat etti

Kandıra Pelitpınarı Hatipköy Mahallesinde ikamet eden çiftçi Aşır Türköz (68) astım ve koah nedeniyle vefat etti. Evli ve 1 çocuk babası olan Aşır Türköz’ün cenazesi Pelitpınarı Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Pelitpınarı Mezarlığında toprağa verildi.

Fehmi Diker vefat etti

İzmit Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi 21.Sokak adresinde ikamet eden ayakkabı imalatçısı Fehmi Diker (60) koah nedeniyle vefat etti. Evli ve 2 çocuk babası olan Fehmi Diker’in cenazesi Edebali Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığında toprağa verildi.

Veysel Çuhadar vefat etti

İzmit Yenidoğan Mahallesi Kaya Sokak adresinde ikamet eden Mannesman Fabrikası’ndan emekli Veysel Çuhadar (75) yaşlılık nedeniyle vefat etti. Evli ve 3 çocuk babası olan Veysel Çuhadar’ın cenazesi Yenidoğan Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Suadiye Mezarlığında toprağa verildi.

Yusuf Metin vefat etti

Kartepe Suadiye Çepni Mahallesi Müezzinoğlu Sokak adresinde ikamet eden SEKA emeklisi Yusuf Metin (75) kalp krizi nedeniyle vefat etti. Evli ve 2 çocuk babası olan Yusuf Metin’in cenazesi Suadiye Merkez Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Suadiye Mezarlığında toprağa verildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber