Oyuncu Ahmet Uğurlu hayatını kaybetti!

Eşref Saati, Behzat Ç. ile Yol Ayrımı gibi adından çokça söz ettiren yapımlarda yer alan başarılı oyuncudan sevenlerini üzen haber geldi.

Tabutta Rövaşata, Eşref Saati, Behzat Ç. ile Yol Ayrımı gibi yapımlarda yer alan ve aynı zamanda Mustafa Uğurlu'nun da ağabeyi olan usta oyuncu Ahmet Uğurlu hayatını kaybetti. Bir süredir kanser tedavisi gören Uğurlu'nun ölümünün ardından ünlü isimlerden duygu dolu veda mesajları geldi. Ahmet Uğurlu'nun cenazesi yarın öğlen namazında Şakirin Camii'nden kalkacak.

"ÇOK BÜYÜK KAYIP"

Oyuncunun ölüm haberini meslektaşı Zafer Algöz verdi. Taziye mesajı yayınlayan Algöz, "Büyük sanatçı, değerli ağabeyimiz Ahmet Uğurlu'yu kaybettik. Çocukluğumuzun ve gençliğimizin Çobanbey mahallemizin ilk aktörü. Hepimizin ilham kaynağı… Allah rahmet eylesin. Hepimizin başı sağ olsun. Çok büyük kayıp" açıklamalarında bulundu.

"GENÇLİK KAHRAMANIMIZDI"

Ahmet Uğurlu'nun vefat haberini alan Cem Yılmaz da "Çocukluk arkadaşlarım Taner kardeşimin ve Tuna abimin dayısı, Mustafa abimizin abisi değerli büyüğümüz Ahmet Uğurlu abimizin mekanı cennet olsun. Ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar dilerim. Gençlik kahramanımızdı mekanı cennet olsun" dedi.

EKREM İMAMOĞLU'DA USTA OYUNCUYU UNUTMADI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu' da taziye mesajı yayınlayarak: "Vefat haberini üzüntüyle aldığımız, usta tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Ahmet Uğurlu'ya Allah'tan rahmet; ailesi, dostları ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum" dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber