Safiye Soyman’ın acı günü: Oğlu Harun Akaröz hayatını kaybetti

Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz'ün solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği haberi büyük bir üzüntü yarattı.

Safiye Soyman’ın 24 yıldır MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun Akaröz’ün vefatı, büyük bir üzüntü yarattı. 47 yaşındaki Akaröz, gece saatlerinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı ve solunum yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi. Safiye Soyman, son yıllarda oğlunun rahatsızlığının biraz daha iyi olduğu düşüncesiyle yaz aylarını Yeşilbaşköy köyünde geçirmekteydi. Oğlunun vefat haberini Bodrum’da aldıktan sonra Burdur’a gitmek üzere yola çıktı.

BU ACIYA NASIL DAYANACAĞIM

Soyman, acısını şu şekilde dile getirdi: “Ben bu acıya nasıl dayanacağım. Allahım, canım yavrum gitti. Uykusunda öldü. Oğlumun cenazesini almaya gidiyorum. Yavrumu Bodrum’da son yolculuğuna uğurlayacağım.”

OĞLUM HAYATIMIN MERKEZİYDİ

Safiye Soyman, daha önce katıldığı bir programda, oğlunun sağlık durumu hakkında duygusal bir şekilde konuşmuştu. Oğlunun Burdur'a taşınmasını ve ona özel bir ev yaptırdığını belirten Soyman, yaz aylarında Bodrum'un sıcak havasından kaçınmak için Burdur'un serin havasını tercih ettiklerini ifade etmişti. Soyman, 24 yıl boyunca işinin ve oğlunun hayatında merkezi bir yer tuttuğunu ve sürekli olarak onun yanında olduğunu vurgulamıştı. Oğlunu iş nedeniyle sık sık aradığını ve her zaman onunla ilgilendiğini belirtmişti.

SEVDİĞİ ŞARKILARI KENDİ ALBÜMÜMDE SESLENDİRİYORDUM

Safiye Soyman, oğlunun geleceğini garanti altına almak için büyük çaba gösterdiğini ve ona olan bağlılığını her fırsatta dile getirdiğini ifade etmişti. Harun'un sevdiği şarkıları kendi albümlerinde seslendirerek ona moral vermeye çalıştığını, sanatçı arkadaşlarından bu şarkılar için ücretsiz izin aldığını belirtmişti. Müzik terapinin Harun'a iyi geldiğini ve bu nedenle şarkılarının onun için özel bir önem taşıdığını vurgulamıştı. Soyman, oğlunun geleceği hakkında endişelenmediğini, ona her zaman destek olacağını ve onun maddi ve manevi anlamda yalnız kalmaması için gerekli önlemleri aldığını ifade etmişti. Ayrıca, Harun'un yanında onun destekçisi olarak gördüğü kardeşi ve Faik abisinin bulunduğunu, bu durumun onun için büyük bir güvence sağladığını belirtmişti.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber