Ertuğrul Sağlam: Tutulmaz bir güç haline geleceğiz

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kapanönü’nde yaptığı konuşmada “Tutulmaz bir güç haline geleceğiz” diye konuştu.

KENT HAREKETİ HALİNE GETİRMELİYİZ

Birlik olmaları gerektiğinin altını çizen Sağlam şu ifadelere yer verdi: Geçen gün başkanımız ve yönetimimizle ilk 8 haftanın değerlendirmesini yaptık. Kulüp içinde çok güzel bir bütünlük oluşturduk. Bizim bu işi kent hareketi haline getirmemiz gerekiyor. Kenti yönetenler, iş insanları, taraftarımız, esnafımız ile bütünlük oluşturup sinerji oluşturmamız lazım. Buna ihtiyacımız var.

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Bir sözüm de taraftarımıza. Onların desteği bizim için çok önemli. Bugüne kadar kayıtsız şartsız takımlarına destek oldular, sahip çıktılar. Bundan sonra da enerjilerini daha fazla takımın performansı için ortaya koyacaklar. Böyle olduğunda sahada tutulmaz bir güç haline geleceğiz. Bu şehre inanıyoruz. Şehir de bize, bu çocuklara sonuna kadar inansınlar. Allah’ın izni ile 15 yıllık Süper Lig hasretine hep birlikte son vereceğiz ve mutlu sona ulaşacağız. Bu güzel ortamı hazırlayanlara da teşekkür ediyorum. Bu işi hep birlikte başaracağız.

Ertuğrul Sağlam Kocaelispor Süper Lİg
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber