Gözler Ertuğrul Sağlam'da!

İstanbulspor maçını çok iyi okuyarak elde edilen galibiyette başrol oynayan Ertuğrul Sağlam Ümraniyespor karşılaşması öncesi dış dünyaya hem kendisini hem ekibini hem de takımını kapattı.

TEK EKSİK MARKAO

Kocaelispor, Ümraniyespor'u bekliyor. 16 puanla liderliği elinde bulunduran yeşil siyahlılarda gözler Ertuğrul Sağlam'da. Markao dışında eksiği bulunmayan yeşil siyahlıların en büyük itici gücü kuşkusuz taraftarı olacak. Ertuğrul Sağlam'ın karşısındaysa Türk futbolunun bir döneme damga vurmuş milli futbolcularından Tuncay Şanlı yer alacak.

HER MAÇ 3'TEN FAZLA GOL OLUYOR

Ümraniyespor 8 maçta 15 gol attı 12 de gol yedi. Kırmızı beyazlıların oynadığı mücadelelerde ortalama 3'ten fazla gol atılıyor. Kısacası açık ve çağdaş bir futbol oynatan Tuncay Şanlı karşısında Ertuğrul Sağlam'ın nasıl bir taktikle mücadele edeceği merak konusu.

BOL POZİSYON, ÇEKİŞME VE GOL

İstanbulspor karşısında sahaya çıkılan 11'in değişmeyeceği tahmin edilirken Ertuğrul Sağlam'ın da ofans futbolunu ve agresif oyunu tercih edeceği tahmin ediliyor. Yarın (Cumartesi) saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşmayı gerek tribünden gerekse de televizyon karşısında izleyecek olan futbolseverleri bol pozisyon, gol ve kıran kırana bir mücadele bekliyor olacak.

Ertuğrul Sağlam Kocaelispor İstanbulspor
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber