Kocaelispor'un askeri Pedrinho kaleye daha yakın olmalı

Kocaelispor'un Ankaragücü'nden transfer ettiği başarılı orta saha oyuncusu Pedrinho, İstanbulspor maçında kaleye yakın oynamanın meyvelerini topladı.

SON MAÇINDA ÇOK VERİMLİ OYNADI

Son maçında İstanbulspor'u deplasmanda 3-0 mağlup eden Kocaelispor'da başarılı orta saha oyuncularından Pedrinho ofans hattının en verimli isimleri arasındaydı. 1. bölgeden 3. bölgeye çıkışlarda pas istasyonunu sağlayan Pedrinho sık sık ceza sahasına girerek pozisyon üretimine katkı sağlarken merkezde de çok sayıda ikili mücadele kazandı.

8 YA DA 10 NUMARADA DAHA ETKİLİ

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Pedrinho'yu 6 numara pozisyonunda oynatmayı tercih etmişti. Önce Şanlıurfaspor ardından İstanbulspor karşısında daha kaleye yakın bir görüntü ortaya koyan Portekizli futbolcu buralarda çok daha etkili olabileceğini gözler önüne serdi. Özellikle iç saha maçlarında 8 ya da 10 numara pozisyonlarında değerlendirilmesi beklenen 32 yaşındaki futbolcu Kocaelisporlu taraftarların da gözdesi oldu.

GEÇEN SEZON SÜPER LİG'DE 39 MAÇA ÇIKTI

Bu sezon 8 maçın tamamında sahada bulunan başarılı orta saha oyuncusu 2 asist yaparken, Manisa Futbol Kulübü'nün de filelerini havalandırdı. Aynı maçta başına tekme yemesine rağmen mücadeleye devam ederek yüksek aidiyet duygusu olduğunu da gösteren Pedrinho geçtiğimiz yıl Ankaragücü formasıyla Süper Lig'de 32 lig ve 7 kupa maçında sahaya çıktı. Etkili oyuncu bu karşılaşmalarda 4 gol attı, 3 de asist yaptı.

Kocaelispor İstanbulspor Pedrinho
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber