Muharrem Cinan: Amacımız liderliği sürdürmek

Kocaelispor’un başarılı sol beki Muharrem Cinan liderliğe yükseldikleri için mutlu olduklarını belirtti ve “Amacımız liderliği sürdürmek” dedi.

Kocaelispor’un başarılı sol beki Muharrem Cinan liderliğe yükseldikleri için mutlu olduklarını belirtti ve “Amacımızı liderliği sürdürmek” dedi.

SÜRPRİZ DEĞİLDİ

İstanbulspor maçına çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Muharrem Cinan şu şekilde konuştu: Maç öncesi kazanacağımızı bekliyorduk çünkü maça çok iyi hazırlanmıştık. Buradan lider dönmek istiyorduk, bunu da başardık, çok mutluyuz. Önümüzde milli ara var. Liderliğe yükselmek büyük bir motivasyon oldu. 15 gün bu enerji ile daha çok çalışacağız. Amacımız liderliğimizi sürdürmek, bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Açıkçası sürpriz bir skor olmadı çünkü çok fazla çalıştık, rakibi de iyi analiz ettik. Doğruları sahada yaptığımız için kazandık.

HİÇBİR ZAMAN VAZGEÇMEYECEĞİZ

Geçen hafta oynadığımız Şanlıurfaspor maçı gibi, içeride bu tür maçlarla yani zaman geçiren rakiplerle çok karşılaşacağız. Kocaelispor’dan 1 puan almak için bunu yapacaklar. Bizler de saha içerisinde bu durumu çok hissediyoruz. Futbol oynamaya çalışan takımlarla oynamak istiyoruz. İstanbulspor bu takımlardan bir tanesiydi. Böyle maçlar bizim açımızdan iyi olacak. Lig çok uzun bir maraton ve daha çok maçımız var. Bazen tökezleyeceğiz ama hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Taraftarımız için de büyük bir parantez açmamız gerekiyor. Bizlere deplasmanda bile ev sahibi olduğumuzu hissettiriyor. Bu bizim için müthiş bir olay. Hepsinin ayağına, yüreğine, sesine sağlık.

Kocaelispor
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber