Sadece tel toka ile ev sahibi oldu!

ABDli fenomen Demi Skipper, hayalindeki eve hiç para ödemeden sahip olmak istiyordu. 2020 yılının Mayıs ayında 'Benimle Takas Yap' isimli bir projeye başlayarak ilk adımı attı... Tiktok hesabında 5 milyon takipçisi bulunan Demi Skipper, trade me project ismi ile takipçilerinin dikkatini çekmeyi başardı ve takas serüveni sadece bir tel toka ile başladı. Takas serüveni boyunca tüm aşamaları takipçileriyle paylaşan Skipper ilk takasını kısa süre içerisinde bir çift küpe ile gerçekleştirdi. Ardından küpeler 4'lü bardak setine dönüştü. Bardak setini bir elektrik süpürgesiyle takas eden Skipper onu da bir snowboard ile değişti. Snowboard Apple ürünlerine, sonra bir kulaklığıa dönüştü. Skipper, kulaklıkları oyun kumandaları ile takas etmeyi başardı. Daha sonra bir Mac Book sahibi olan Skipper onu da fotoğraf makinesi ile takas etti. Fotoğraf makinesini pahalı bir çift spor ayakkabıyla takas eden Skipper ayakkabı takasını bir süre tekrarladı ve takasını İphone Promax pro ile devam ettirdi.

Ünlü fenomenin takas serüveni 2008 model bir Dodge karavan araba ile devam etti. Onu da pahalı bir kaykay ile takas etti. Tabii zaman zaman takipçilerinden arabaya karşılık kaykay mı? gibi sorular ve hayal kırıklıkları da geliyordu. Kaykaydan sonra yeni bir Macbook pro sahibi olan genç kadın onu da bir elektrikli bisiklet ile takas etti. Bisikleti bir kolyeyle takas eden fenomen kadın aslında kolyenin kendisine söylenen kadar değerli olmadığını anladı. İşler o süreçte biraz kötüye gitse de Demi Skipper kısa sürede yeniden takas serüvenine olan güvenini geri kazandı. Serüvenine devam eden genç kadın araba, tiny house, robot süpürge gibi takaslar yaptı. Demi Skipper'ın tel tokadan sonra sahip olduğu en değerli şeylerden biri ise 2011 model lüx bir jeepti. Onu bir ağaç tiny house ile takas ettikten sonra serüvenine 3 traktörle devam etti. Ünlü fenomenin takas serüveni Chipotl restoran zincirinin de dikkatini çekince Skipper'ın elindeki 3 traktöre karşılık 1 yıllık ücretsiz yemek çeki teklif etti.

Çekin sahibi olan kişi ayrıca 50 kişilik ücretsiz yemek daveti hakkı da kazanacaktı. Demi Skipper kabul etti ve kartın sahibi oldu. Kartın talibi ise Alysa isimli Kanadalı bir kadın oldu.. Çekin karşılığında çekme karavan teklif etti. Ayrıca kadın restoranda 1 yıl boyunca sahip olacağı yemeklerin bir bölümünü kadın sığınma evine bağışlayacaktı. Teklifi kabul eden genç fenomen son olarak elindeki römorku başından beri serüvenine şahitlik eden ve evini teklif etmek için Skipper'ın doğru ürüne erişmesini bekleyen biri ile takas etti. Evet Demi Skipper hiç para harcamadan bahçeli bir ev sahibi olmuştu. Artık tek yapmaları gereken şey sahip oldukları evi hayallerine göre dekore etmek ve yenilemekti.. Skipper ve eşi için sadece sahip oldukları ev değil, onları bu hayale ulaştıran tel toka da en az evleri kadar değerliydi..

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber