Ajda Pekkan: "Eurovision'da bile bu kadar heyecanlanmadım"

Süperstar Ajda Pekkan, Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda hayranlarıyla buluştu. Sanat hayatında ilk kez açık hava konserine imza atan Pekkan, Eurovision Şarkı Yarışması'nda bile bu kadar heyecanlanmadığını dile getirdi.

Halkın kendisine süperstar yakıştırmasını neden yaptığını ilk kez verdiği açık hava konserine yüzbinlerce katılımcıyı bir araya getirerek bir kez daha göstermiş oldu. Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleşen gecenin sunuculuğunu Çağla Şıkel üstlendi.

"HAYALİM GERÇEK OLDU"

Konser boyunca duygularına hakim olamayan Ajda Pekkan, ilk kez Eurovision Şarkı Yarışması'na katıldığında bile bu kadar heyecanlanmadığını belirterek, "Çok değerli yol arkadaşlarımla sahne alacağım. Onlarla beraber olmak hayalimdi. Kısmet bu akşammış" dedi.

SAHNEYE ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Geniş bir orkestranın eşlik ettiği Pekkan'a konserde; Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar - Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Cem Adrian, Mabel Matiz, Semicenk, Motive, Norm Ender ve Korosu ile Dolapdere Bing Gang ile birlikte sahne aldı.

"MÜZİK ENDÜSTRİSİNE DEĞERLİ BİR ARŞİV BIRAKACAĞIZ DİYE UMUT EDİYORUM"

Süperstarın müzik hayatı boyunca seslendirdiği şarkılara yer verilen konserde düet yaptığı sanatçı dostlarıda dakikalarca ayakta alkışlandı. Pekkan ' Müzik endüstrisine değerli bir arşiv bırakacağız diye umut ediyorum' dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber