Arka Sokaklar Seval Komiseri Burcu Kara Bıçak Altına Yattı! Apar Topar Ameliyata Alındı! Burcu Kara Ne Oldu? Meğer 1 Yıldır..

Arka Sokaklar dizisindeki Komiser Seval rolüyle kısa süre önce vedalaşan ünlü oyuncu Burcu Kara hayranlarını korkuttu. Apar topar ameliyata alınan Burcu Kara sağlık durumu merak konusu oldu. "Riskleri vardı" deyip mesaj yayınlayan Burcu Kara son durumu belli oldu. Meğer 1 yıldır..

Kanal D ekranında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Seval komiser karakterine hayat veren ünlü oyuncu Burcu Kara üzen haber geldi. Son günlerde yaşadığı sağlık sorunuyla gündeme gelen Burcu Kara aniden ameliyat masasına yattı. Kısa süre önce kadrosuna girdiği Arka Sokaklar dizisinden ayrılan Burcu Kara, "Uzun zamandır kafamda benimle yaşayan bir arkadaştan kurtuldum dün" diyerek son dakika açıklaması yaptı. Hayranlarından yorum yağan Burcu Kara ne oldu merak edildi. İşte Burcu Kara sağlık durumu..

BURCU KARA NE OLDU?

Burcu Kara hastane paylaşımında, "Hastane önlüğüyle fotoğraf koyarsan sonrasını göze almalısın. E hayat hep iyi, güzel ve sağlıklı anlardan ibaret değil, her şey insanlar için değil mi? Ben de olduğu gibi biriyim zaten alışıksınız filtresiz hallerime. Uzun zamandır kafamda benimle yaşayan bir arkadaştan kurtuldum dün. Son bir yılda çok büyümeye ve bizi düşündürmeye başlamıştı. Alınmasına karar verildi ama riskleri vardı. Çok araştırdık, konuştuk, görüştük hocalarla. Sonra üşenmedik Ankara'ya geldik ve Hakan hocayı bulduk. Tavır hayatta her şeydir benim için. Bir lafı yüzünden doğumuma iki gün kala doktorunu değiştirmiş insanım ben. Şu anda da iyi ki böyle bir karar vermişim. Konuştuğumuz tüm riskleri atlattık beraber" dedi.

BURCU KARA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1 Mart 1980 Bursa doğumlu Burcu Kara 2000 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat bölümünden mezun oldu. Yerel kanallarda sunuculuk yaparak kariyerine adım atan Burcu Kara diksiyon ve spikerlik kursları aldı. İlk adresi Olay TV'deki program olan Burcu Kara Radyo D ve Radyo Foreks'te haber spikerliği yaptı. Haziran Gecesi dizisinde Duygu karakteriyle dizilere giriş yaptı. O Şimdi Mahkum, Kurtaran Adamın Oğlu gibi filmlerde oynadı. Asıl ününe Elveda Derken dizisindeki Zeynep rolüyle kavuştu. 2016 yılında yönetmen Fırat Doğu Parlak ile evlendi.

BURCU KARA INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber