Can Bonomo’dan kötü haber! Ablası Funda Bonomo intihar mı etti

Şarkıcı Can Bonomo'nun ablası Funda Bonomo'nun intihar ettiği iddiaları gündeme gelmişti. Ünlü sanatçı, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla ablasının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Ünlü şarkıcı Can Bonomo, aldığı acı haberle büyük bir şok yaşadı. İddialara göre, Bonomo'nun ablası Funda Bonomo, çok sayıda ilaç alarak intihar girişiminde bulundu ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Can Bonomo, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak ablasının sağlık durumu hakkında bilgilendirme yaptı.

"ERKEN MÜDAHALE SAYESİNDE DURUMU İSTİKRARLI’’

Bonomo, "Ailemiz son günlerde zorlu bir dönem yaşıyor. Ablam, erken müdahale sayesinde şu anda durumu istikrarlı ve önünde uzun bir iyileşme süreci var. Biz de onu bu süreçte desteklemek için sevdikleri olarak yanında bulunuyoruz" dedi.

"HERKESE MİNNETTARIZ"

Ünlü sanatçı, açıklamasına şu sözlerle devam etti: "Ablam, bize bir kez daha zihinsel ve duygusal sağlığın ne kadar önemli olduğunu ve ihmal edilmemesi gerektiğini gösterdi. Bu zor süreçte bize sevgi ve saygıyla yaklaşan herkese minnettarlığımı sunuyorum."

Can Bonomo Funda Bonomo Katip Çelebi Üniversitesi Hastanesi
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber