Cem Yıılmaz galasına Uraz Kaygılaroğlu neden katılmadı?

Yapımcılığını ve yönetmenliğinin yanı sıra oyunculuğunu da üstlendiği 'Erşan Kuneri 2' dizisinin galası dün akşam gerçekleşti. Son günlerde çektirdiği vahşet içeren fotoğraflar sebebiyle zor günler geçiren oyuncu Uraz Kaygılaroğlu' nun dizinin kadrosunda yer aldığı halde galaya katılmadı.

Dün gece gerçekleşen galaya dizi ekibinin tamamı katılırken gözler ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nu aradı. Kaygılaroğlu'nun iddialara göre yaşadığı olayların galanın önüne geçmesini istemediği için galaya katılmadığı öğrenildi.

''ÇOK ÜZGÜNDÜ''

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, yakın arkadaşı Kaygılaroğlu hakkında sorular sorulara cevap verip destek vererek, "Uraz ne kadar üzüldüyse, biz de o kadar üzgünüz. Tatsız bir hadise oldu. Çok üzgündü. Hepimiz konuştuk kendisiyle" ifadelerini kullandı.

''AKLIN YOLU BİR''

Yılmaz, Türkiye'de yaşanılan cinayet ve şiddet hakkında ise "Bizim memlekette sözün bittiği bir yer var. İzleyicilerimiz, bizden duygularının tercümanı olmamızı istiyorlar. Aklın yolu bir... Mikrofon tutulan arkadaşlarımın söylediklerinden çok, sorumluların bir şey yapmasını bekleyen halkın bir parçası olduğunu düşünüyorum" dedi.

Cem Yılmaz Uraz Kaygılaroğu Erşan Kuneri 2
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber