Defne Samyeli Büyük Kızı Deren Talu Instagram Pozları Sosyal Medyayı Salladı! Olay Pozlara Yorum Yağdı! Alev Alev..

Defne Samyeli büyük kızı Deren Talu iddialı pozlarıyla sosyal medyayı inletti. Birbirinden iddialı pozlarla hayranlarını mest eden Deren Talu Instagram pozları ağızları bir karış açık bıraktı. Deren Talu pozları görenler nefessiz kaldı. İşte o kareler..

Defne Samyeli büyük kızı Deren Talu son günlerin en popüler ismi oldu. Sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Deren Talu hayranlarının ağzını açık bıraktı. Sık sık magazin gündeminde yer alan Deren Talu pozlarıyla ortalığı inletti. 27 yaşındaki sosyal medya fenomeni Deren Talu sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha eklendi. Instagram hesabında 12 bin takipçisi bulunan Deren Talu atağa geçti. Öyle pozlar verdi ki görenler şaştı kaldı. İşte o kareler..

DEREN TALU SOSYAL MEDYAYI İNLETTİ

Yaptığı paylaşımlarca binlerce beğeni ve yorum alan Deren Talu sosyal medya paylaşımları oldukça beğeniliyor. İddialı tarzıyla günden güne tanınırlığı artan Deren Talu sosyal medya pozlarıyla gündem oldu. Birbirinden iddialı paylaşımların sahibi Deren Talu son pozuyla ortalığı inletti. Geçtiğimiz günlerde defileye davetli olarak katılan Deren Talu pozları sosyal medyayı salladı. Etkinlikte verdiği pozları peş peşe paylaşan Deren Talu takipçileri yorum yağmuruna tuttu.

DEREN TALU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1996 yılında dünyaya gelen Deren Talu manken, sunucu ve eski Türkiye güzellerinden Defne Samyeli ile mimar Eren Talu’nun kızıdır. Babası Galatasaray Lisesi ve Güzel Sanatlar Akademisi mezunu olan Deren Talu, Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyesi ve eski yöneticisidir. Lise eğitimini ENKA Okulları'nda tamamlayan Deren Talu, üniversite eğitimini Los Angeles'ta aldı. Manken olmayı isteyen Deren Talu ilk adımını Atıl Kutoğlu'nun defilesinde attı.

DEREN TALU INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber