DENİZ AKKAYA ÇOCUĞUNUN BABASI KİM? 16 Yaşındaki Kızından Şiddet Gören Deniz Akkaya Kiminle Evlendi? Deniz Akkaya Eşi Efe Önbilgin Kimdir?

Sosyal medyayı ayağa kaldıran Deniz Akkaya şiddet açıklaması çok konuşuldu. 16 yaşındaki kızından şiddet gördüğünü söyleyen ünlü manken Deniz Akkaya yaşadıkları ağızları bir karış açık bıraktı. Olayın ardından Deniz Akkaya çocuğunun babası kim sorgulandı. İşte yanıtı..

Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden Deniz Akkaya dayak açıklaması geldi. Son dönemde yaşadıklarıyla gündem olan ünlü manken Deniz Akkaya kızının şiddetine uğradığını söyledi. X (Twitter) hesabından yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan Deniz Akkaya 16 yaşındaki kızının fiziksel saldırısına uğradığını söyleyince olanlar oldu. "Beni 1.5 saat balkona kitledi" diyen Deniz Akkaya çocuğunun babası kim merak konusu oldu. Peki, Deniz Akkaya çocuğunun babası kim? Deniz Akkaya kiminle evlendi? İşte Deniz Akkaya Efe Önbilgin hikayesi..

DENİZ AKKAYA ÇOCUĞUNUN BABASI KİM?

16 yaşındaki kızının kendisine saldırdığını söyleyen Deniz Akkaya sakladığı telefonunu bulunca yurtdışı planları yaptığını ve daha fazlasını bulduğunu söyledi. Kızının telefonuna el koyan Deniz Akkaya, "Beni 1.5 saat balkona kitledi. Komşularım ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112'yi aramam neticesinde kurtarıldım" dedi. Ardından, "Polislere de karşı çıkan sonrasında bir de hızını alamayıp bana itibar suikastı yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim" diye konuştu.

DENİZ AKKAYA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

3 Ağustos 1977 İstanbul doğumlu manken, oyuncu ve sunucu Deniz Akkaya kariyerine 1996 yılında yayınlanan Nihat Doğan'ın Maçoyum Ben klipi ile başladı. 1997 Best Model of Turkey en iyi manken seçilen Deniz Akkaya oyunculuğa soyundu. Duymayan Kalmasın programında sunuculuk yapan Deniz Akkaya eşi iş insanı Efe Önbilgin ile 2010 yılında boşandı. Çiftin bu evlilikten Ayşe isimli bir kızları oldu. Deniz Akkaya Maskeli Beşler: Kıbrıs, Vizontele Tuuba, Okul, Metro Palas, Şarkılar Seni Söyler, Yeşil Işık, Hemşerim, Ölümle Dans gibi projelerde yer aldı.

DENİZ AKKAYA TWİTTER HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber