DEVRİM ÖZKAN LUCAS TORREIRA AŞKI ALEVLENDİ! Aşk Yeniden Deyip Paylaştı! Ayrılık Acısına Daha Fazla Dayanamadı

Güzel oyuncu Devrim Özkan ile Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira aşk yeniden deyip ilişkilerine bir şans daha verdi. 8 ay önce ilişkilerini bitirme kararı alan ünlü çift aşk yeniden dedi. Sosyal medya takibi ikiliyi ele verdi. Aşk yeniden..

Devrim Özkan Lucas Torreira aşkı alevlendi. Milyonlarca hayranı olan ünlü oyuncu Devrim Özkan ile sarı kırmızılıların yıldızı Lucas Torreira bir kez daha aşk yaşadığı gündeme geldi. Ocak ayında ilişkilerini noktalama kararı alan ünlü çiftin tekrar birleştiği iddia edildi. Hem Devrim Özkan hem de Lucas Torreira fanlarının heyecanlandıran gelişme ardından bomba gelişme açığa çıktı. Duyanlar kulaklarına inanamadı. Meğer bir kez daha..

DEVRİM ÖZKAN LUCAS TORREIRA

Sosyal medya kullanıcılarının takibine giren Devrim Özkan Lucas Torreira aşkı bir kez daha tekrarlandı. 2. Sayfa'nın haberine göre Devrim Özkan ile ünlü futbolcu Torreira'dan güzel haber geldi. Ocak ayında noktalanan ilişkilerine bir şans daha tanımak isteyen Devrim Özkan Lucas Torreira çiftinin 8 aylık araya daha fazla dayanamadıkları söylendi. Ünlü çiftin 8 aylık ayrılığın ardından bir araya gelip yemek yedikleri iddia edildi. Birbirlerini sosyal medya hesabından takibe almaları yeni ilişki iddiasını güçlendirdi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber