DİLAN POLAT KAYINVALİDESİ ŞÜKRAN POLAT GÖZYAŞLARINA BOĞULDU: Cezaevinden Mektup Yazan Dilan Polat Veryansın Etti! "Allah'ınızdan Bulun"

Kara para aklama suçundan tutuklu olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat mektubu gündemi hareketlendirdi. 75 sayfalık iddianamede 40 yıla kadar hapsi istenen Dilan Polat kayınvalidesi Şükran Polat'a mektup yazdı. Öyle şeyler yazdı ki okuyanların içi parçalandı. İşte Dilan Polat mektubu..

Milyonlarca vatandaşın takip ettiği Dilan Polat tutukluluğu bitmedi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturmada Dilan Polat ile eşi Engin Polat cezaevinden çıkmadı. Eylül ayında hakim karşısına çıkacak olan Polatlar duruşmasında henüz salıverilme kararı çıkmadı. Cezaevinden kayınvalidesi Şükran Polat'a mektuğ yazan Dilan Polat okuyanlar hüzünlendi.

DİLAN POLAT KAYINVALİDESİ ŞÜKRAN POLAT MEKTUP

Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat başta olmak üzere 26 kişinin adının geçtiği Polatlar davasında "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme", "Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve diğer spor müsabakalarında bahis ve şans oyunları düzenlenmesi hakkında kanuna muhalefet" suçlarından toplamda 20 yıldan 40 yıla kadar hapis cezası istendi. 4 Eylül'de hakim karşısına çıkacak olan Dilan Polat cezaevinden kayınvalidesi Şükran Polat'a mektup yazdı. "Kamuoyuna zulüm ediyorlar. Bizi haksız yere çocuklarımızdan ayırıyorlar" diyen Dilan Polat veryansın etti. İşte Dilan Polat mektubu..

DİLAN POLAT MEKTUBU

"İddianamede tek bir delil olmadan yargılanıyoruz. Hiçbir suçumuz yok. Eziyet, zulüm ediyorlar bize. İddianamede sadece yalancı tanık beyanları ile aylarca daha çocuklarımıza hasret kalacağız. Beni burada ölüme terk ettiler. Bana bir şey olursa eğer ki artık yaşayamıyorum. Hakkım hiçbirine helal değil. Çocuklarımın hasretine dayanacak gücüm, tek bir günüm bile kalmadı. Bu haksızlığa artık dayanamıyorum. Hakkımı helal etmiyorum. Allah'ınızdan bulun. Çocuklarımda ayrı ölüyorum. Haksız ve suçsuz yere burada bizi ayırdınız. Aileye örgüt dediniz. Aile şirketini örgüt yaptınız. Bir anneye bu kadar zulüm edilmez. Hakkımı alan kim varsa helal etmiyor."

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber