Dilan Polat ve Sıla Doğu'ya yeni soruşturma! Hukuki süreç başladı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında sosyal medyada paylaşılan bir videoda yer alan eylemleri gerekçe göstererek "hayasızca hareketler" suçlamasıyla kendiliğinden bir soruşturma başlattı.

Dilan Polat ve Sıla Doğu'ya yeni soruşturma

Beşiktaş'ta bulunan bir eğlence mekanında kara para aklama suçlamasıyla yargılanan Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun sosyal medyada yayımlanan videosu, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Videoda, iki genç kadın, bulundukları mekanda gerçekleştirdikleri hareketlerle dikkat çekti. Bu hareketler, bazı izleyiciler tarafından uygunsuz ve ahlaka aykırı olarak değerlendirildi.

HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILDI

Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, söz konusu video nedeniyle şüpheli Polat ve Doğu hakkında "hayasızca hareketler" suçlamasıyla re'sen bir soruşturma başlatma kararı aldı. Başsavcılık, sosyal medya platformlarında hızla yayılan bu tür içeriklerin toplumsal ahlak ve değerlere zarar verebileceği görüşünü taşıyarak, konuyla ilgili hukuki süreçleri başlatma gereği duydu. Soruşturmanın ayrıntıları ve sonuçları, ilerleyen günlerde kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

İNSTAGRAM İÇİN ÖZEL OLARAK HAZIRLADIĞIMIZ VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Bu gönderiyi Instagram'da gör

noktagazetesi (@noktagazetesicomtr)'in paylaştığı bir gönderi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Dilan Polat Sıla Doğu
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber