Ebru Şallı'nın hesaplarına bloke geldi!

İşadamı Uğur Akkuş'un çalışanına ödeme yapmaması para Ebru Şallı'nın hesaplarına bloke gelmesine sebep oldu.

Ünlü manken Ebru Şallı'nın başı eşinin borçları sebebiyle dertten kurtulmuyor. Magazin gündemine sık sık eşi Akkuş'un haciz haberleriyle gelen Ebru Şallı'ya bu kez de eşinin çalışanın açtığı dava yüzünden hesaplarına bloke konuldu.

İŞE ALINDI

Akkuş'un yanında çalışan Zeynep K. 11 Haziran 2020 tarihinde Uğur Akkuş'un ortağı olduğu şirkete danışmanlık yapmak üzere işe alındı. 2021 yılının Nisan ayında Zeynep K.'nın işine son verildi. İŞ akdinin sona erdirilmesinden sonra Zeynep K.'ya ödenilmesi gereken yasal ödeme yapılmadı. Bunun üzerine Zeynep K. harekete geçerek hakkını mahkemede aradı. İstanbul 10. İş Mahkemesinde görülen dava da mahkeme Zeynep K.'yı haklı bularak Akkuş'un yasal hakkı olan ödemeyi yapması üzerine karar verdi.

EBRU ŞALLI'YA HACİZ ŞOKU

Ancak 73 bin TL olan ödemeyi İcra yoluyla almak için başvuran Zeynep K. şirkete haciz işlemi yapsa da Akkuş'un tüm şirketleri borç batağında olduğu için tahsil edilemedi. Parasını alamayan Zeynep parasını Akkuş üzerinden alamayacağı için bu kez de işadamının eşi Ebru Şallı'nın hesaplarına haciz uygulattı. Bunu öğrenen Akkuş harekete geçerek Zeynep K.'nın ödemesini hesabına yatırdı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber