Gülben Ergen'den meslektaşı için yardım çağrısı

Ünlü sanatçı Gülben Ergen sanat camiasında vefanın olduğunu bir süredir kanser ile mücadele eden Ankaralı Turgut'un yanına giderek göstermiş oldu.

Ankaralı havaları denildiğinde ilk akla gelen isimler arasında yer alan Ankaralı Turgut bir süredir Akciğer Kanseriyle mücadele ediyor. Hastane masraflarına yetişmekte zorlanan ünlü şarkıcı çareyi kızı ve damadının yanına yerleşmekte buldu. Zaman zaman tedavi süreçlerine sosyal medyada yer veren Turgut müzik dünyasından gereken desteği görmeyince paylaşım yapmaktan vazgeçmişti. Bu paylaşımlara kayıtsız kalmayan Gülben Ergen soluğu Ankaralı Turgut'un evinde aldı yanına gitti.

YALNIZ DEĞİLSİN

Ankaralı Turgut, kendi türkülerini izni olmadan bazı filmlerde kullanılması hakkında, dava açtığını belirtirken sanat camiasının vefasızlığını şu sözlerle dile getirdi. "Sanat camiasından kimse arayıp bir'geçmiş olsun' demedi. Gönül kırgınlığım var" dedi. Bu açıklamalardan kısa süre sonra Gülben Ergen Ankaralı Turgut ile bir fotoğraf karesini "Ankaralı Turgut yalnız değilsin" sözleriyle paylaştı.

"HAYDİ GÖREV BAŞINA"

Oldukça kilo verdiği görülen Turgut'un içinde bulunduğu durumu sosyal medyasında paylaşan Ergen buradan da tüm sanat caiasına ve meslek birliklerine seslenerek "Sen tüm yapımcıların peşinden koştuğu, televizyon programlarının konuk almak için can attığı Ankaralı Turgut'umuzsun bizim. Bu hastalık Turgut kardeşimi üzmüş, yormuş. Akıllı ilaç tedavisine gücü yetmemiş. Kızının evine taşınmış. Torunlarıyla evlatlarıyla moral bulmaya çalışıyor. Sözleri, besteleri, enerjisi bu burukluğu hak etmiyor. Yanındayım değerli Turgut. Güçlü yapımcılar, değerli meslektaşlarım, müzik birlikleri, iyi insanlar haydi görev başına hepimiz." diyerek yardım çağrısında bulundu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber