Hafsanur Sancaktutan’dan sosyal medyayı ikiye bölen regl açıklaması

Oyunculuk kariyeri ve özel hayatıyla magazin dünyasında sıkça gündeme gelen Hafsanur Sancaktutan, bir dergiye yaptığı regl açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Hafsanur Sancaktutan

"Artık ortalıkta adam kalmadı" dedikten kısa bir süre sonra Kubilay Aka ile ilişki yaşamaya başlayan Hafsanur Sancaktutan, son zamanların dikkat çeken isimlerinden biri haline geldi. Ekim sayısına konuk olan Hafsanur Sancaktutan, “Kadın demek, ilerlemek demek. Bu gerçeği her gün vurgulamamız gereken bir ülkede yaşıyoruz. Sesimizi duyurmak için çığlık çığlığa bağırmamız şart” ifadeleriyle dikkat çekti.

‘PED ALDIRIYORUM’

Ünlü isim, "Sette regl dönemim geldiğinde erkeklere de regl olduğumu söylüyorum. Bunu bilinçli olarak yapıyorum. Mümkünse bir erkekten ağrı kesici istiyorum, ped aldırıyorum. Çünkü bu tamamen normal bir durum" şeklinde konuştu.

MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Sancaktutan'ın bu açıklaması, sosyal medya kullanıcıları arasında büyük bir tartışma yarattı. Bazı kişiler, "Bu kadar detaya ne gerek var?" ve "Bu durumu bu şekilde gündeme getirmenin bir anlamı yok" gibi eleştirilerde bulunurken, diğerleri ise oyuncunun görüşlerini destekledi.

regl açıklaması Kubilay Aka Hafsanur Sancaktutan
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber